Typisch Rotterdam

Een personeelsuitje in Rotterdam organiseren? Wij bieden originele bedrijfsuitjes aan waarbij je Rotterdam leert kennen door middel van een spel. Met onze GPS gestuurde stadsspellen ontdek je onze mooie Maasstad door op pad te gaan in de stad of zelfs via het water. Wil je samen met je collega’s de Markthal ontdekken in Rotterdam? Zelfs dat is mogelijk tijdens de Markthal Experience. Bekijk hier de Typisch Rotterdamse uitjes!

kies voor een origineel bedrijfsuitje in Rotterdam

Rotterdam is een stad met vele gezichten; een stoere havenstad, trendy uitgaansstad, chique winkelstad en hippe kunstenaarsstad. Maar Rotterdam is bovenal de architectuur stad van Nederland, waarin vernieuwen centraal staat en de skyline constant verandert. Daarom vinden wij Rotterdam het mooiste decor hebben voor een bedrijfsuitje waarbij je de stad ontdekt. Tussen de wolkenkrabbers van Rotterdam kun je alle kanten op. Wij kennen de hotspots, de beste rederijen en de leukste locaties voor een dinerspel. 

Onze top 3 typisch Rotterdamse uitjes

de geheimen van Rotterdam

Weet jij alle verborgen parels te vinden die Rotterdam te bieden heeft? Met het teamuitje Geheimen van Rotterdam kom je langs verborgen kerken, prachtige pleintjes en ontdek je de favoriete plekjes van de Rotterdamse locals. Weet jij samen met je team de meeste geheime plekken te ontdekken binnen de tijd? En wie kent Rotterdam het best? Elk team maakt op deze manier kennis met unieke weetjes over onze mooie havenstad.

Markthal Experience Rotterdam

Speel dit bedrijfsuitje in een van de mooiste iconische gebouwen van Rotterdam, de Markthal. Leer de bijzondere culturen van de Markthal kennen tijdens dit unieke teamuitje. Gaan jullie voor de winst? Dan zijn snelheid en teamwork noodzakelijk. Het doel van deze game is om zo snel mogelijk de meeste marktkraampjes in de Markthal te veroveren samen met je team van 6 tot 8 personen. Jullie creativiteit, kennis en oriëntatievermogen wordt op de proef gesteld. Durven jullie het aan? 

Blijdorp the game - miss jane

In samenwerking met Diergaarde Blijdorp hebben wij, Uitjesbureau Rotterdam, een uniek bedrijfsuitje ontwikkeld. Een spannend verhaal wat zich afspeelt in de dierentuin! Tijdens Blijdorp the Game – Miss Jane Mysterie gaan jullie in teams op ontdekkingstocht. Jullie voeren verschillende opdrachten uit, waardoor jullie meer te weten komen over de onontdekte kant van de dierentuin, denk aan de dieren, verzorgers, de monumenten en het natuurbehoud. Lukt het jullie om het mysterie van de verdwenen Miss Jane op te lossen? 

bedrijfsuitjes in Rotterdam

Wil jij graag advies over jullie bedrijfsuitje in Rotterdam? Wij sparren graag met jou over ideeën om zo samen tot de perfecte dag te komen voor jou en je collega’s. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wie weet organiseren wij straks tot in de puntjes jullie teamuitje in Rotterdam.

Nog meer typisch rotterdam

Onze escape room bedrijfsuitjes zijn typisch Rotterdams omdat dit outdoor games zijn die zich afspelen in onze prachtige stad. Stel je eens voor, een Escape Game waarbij de hele stad jouw speelwijde is! Laat je tijdens deze teambuilding games niet teveel afleiden door het bruisende Rotterdam want voordat je het weet lukt het je niet meer te ontsnappen uit de stad! Wil je liever samen met je collega’s ontdekken of jullie het in je hebben om met een plat Rotterdams accent te praten? Dat kan met ons arrangement cursus Plat Rotterdams. 

Charity Escape

Tijdens dit teamuitje in Rotterdam strijden jullie in teams tegen elkaar voor een goed doel. Strijden jullie vandaag voor Stichting AAP, KIKA, het Wereld Natuur Fonds of de Voedselbank? Onze digitale vragenlijst, De Charity Stemwijzer, zal uitwijzen welk goed doel het beste bij jullie past! Vinden jullie het milieu belangrijk of gaat de voorkeur uit naar het helpen van zieke kinderen? Wist je dat de Voedselbank al een maaltijd kan verzorgen voor een compleet gezin voor elke €3 die gedoneerd wordt? Stapje voor stapje krijgen jullie meer te weten over de nobele goede doelen waar u voor kunt strijden. Is jullie keuze gemaakt? Dan gaat de Charity Escape in Rotterdam van start! 

Escape City

Bij Escape City is de spanning vanaf minuut één al te voelen, de tijd tikt. Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen? Tijdens het 3,5 uur durende spel komen er verschillende opdrachten, codes, clues en kennisvragen aan bod. Laat je meeslepen tijdens dit spannende uitje. De teams zijn bij Escape City Rotterdam 2,5 uur opgesloten in de stad. Na 2 uur krijgt ieder team de allerlaatste algemene aanwijzing. Met alle eerder verzamelde informatie en de laatste aanwijzing krijgen alle teams 30 minuten de tijd om te ontsnappen! Samenwerking en goede communicatie zijn heel belangrijk tijdens dit spel.

Plat Rotterdams

Onze cursusleider Wim vertelt jullie alles wat je moet weten over de historie van het bijzondere Rotterdamse taaltje, de uitspraak en klank en uiteraard ook de woorden en de uitdrukkingen die je kunt gebruiken! Onder het genot van een drankje kunnen jullie al het geleerde met elkaar oefenen en geloof ons, dat valt niet mee! Lachen om elkaar mag! Jullie zullen er niet aan ontkomen tijdens deze Rotterdamse workshop! Na de workshop Plat Rotterdams is het tijd voor het volgende onderdeel van het arrangement. Geniet van een prachtige boottocht door de Rotterdamse haven, willen jullie liever meer actie? Speel dan een spannend en interactief stadsspel.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen