Dinerspel in Rotterdam

Organiseer een uniek dinerspel in Rotterdam als teamuitje voor in de zomer van 2024! Jullie spelen een spel tussen de gangen door van een heerlijk driegangendiner. Het driegangendiner vindt plaats op een sfeervolle horecalocatie in Rotterdam. Deze avond staat in het teken van culinair eten en natuurlijk fun hebben met je collega’s. Bekijk de veelzijdige unieke dinerspellen en neem gerust contact op om je wensen te bespreken. 

Een dinerspel in Rotterdam met collega's

Een speciaal teamuitje met culinair eten en fun? Kies dan voor onze originele dinerspellen! Het speldiner wordt onder de leiding van entertainers en presentatoren gespeeld. Tijdens het driegangendiner geniet je van heerlijke gerechten in een sfeervolle horecalocatie naar keuze in de prachtige Havenstad. De dinerspellen zijn gevarieerd en hebben allemaal hun eigen topic. Zo is er genoeg keuze uit de dinerspellen. Welk dinerspel het best bij jouw organisatie past, is aan jullie. Gaat jouw organisatie voor een kennis dinerspel zoals het Pubquiz dinerspel of kies je liever voor wat meer spanning?

Kies een dinerspel dat past bij jouw organisatie

Uitjesbureau is ijzersterk in het ontwikkelingen van unieke dinerspellen in Rotterdam met uiteenlopende thema’s die de teambuilding bevorderen. Heb jij altijd al eens alle dure straten en gebouwen van Rotterdam willen bezitten? Tijdens dit personeelsuitje genaamd Monopoly Streets Dinerspel kan dat! Verover Rotterdam door middel van het uitvoeren van verschillende opdrachten. Ondertussen geniet je van een driegangendiner in twee verschillende restaurants. Of gaan jullie liever voor het spannende Escape Dinerspel?  Een bedrijfsuitje met een driegangendiner waar niemand aan wil ontsnappen. Tijdens de Escape Dinner in Rotterdam is het aan jullie de taak om zo snel mogelijk te ontsnappen uit een web van raadsels, clues en lastige opdrachten. Gaat jouw team voor de winst? Op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

Onze top 3 dinerspellen

Gezelligste Pubquiz in rotterdam

De pubquiz is een populair teamuitje. Schuif samen aan tafel en de avond kan beginnen. Dit teambuildingsuitje staat in het teken van kennis, culinair eten en gezelligheid. Geniet ondertussen van een heerlijk driegangendiner. Weet jij veel over sport of ligt kunst meer in jouw straatje? Kom erachter samen met je collega’s. Er komen diverse thema’s aanbod, zoals politiek, muziek en algemene kennis. Om de pubquiz wat persoonlijker te maken, is het mogelijk om zelfbedachte vragen in te sturen. Wie werkt er bijvoorbeeld al het langst bij jouw organisatie? Of wat is jullie visie? Niks is te gek en alles is mogelijk! Ontdek de talenten en kennis van je collega’s. Zit jouw team vol met experts? 

Virtual reality dinerspel | VR dining

Dit speldiner in Rotterdam is een eens wat anders. Je waant je namelijk samen met je collega’s in een VR wereld. Samen gaan jullie de uitdaging aan en spelen jullie verschillende teamopdrachten. Tijdens dit teambuildingsuitje is het dan ook de kwestie om goed te communiceren en kunnen samenwerken, alleen dan zullen jullie op de eerste plek belanden. Het VR spel bestaat uit vijf unieke ambiances, waarin je verschillende spellen speelt. Iedereen speelt tegelijkertijd! Het ene moment sta je in het middelpunt van de belangstelling tijdens het ‘VR Dining Weekend Millionaires’ en het andere moment zit je samen met je collega’s in het Nederlandse bobsleeteam tijdens de Olympische Spelen. 

Moorddiner in Rotterdam

Er is een misdrijf gepleegd tijdens een 10-jarig huwelijksfeest in Rotterdam. Tijdens het bedrijfsuitje is het aan jullie de taak om deze moordzaak op de lossen. Als jullie aankomen is de spanning al merkbaar. Elke collega krijgt een script en stapt  in de rol van een personage, met bijpassende outfits. Wie heeft de moord op zich? En wat was de aanleiding? Tijdens het moorddiner ga je samen met je collega’s op zoek naar aanwijzingen. Weten jullie alle details op tafel te krijgen en de dader aan te wijzen? Het Moorddiner kan  voor of na het diner worden gespeeld, maar ook tussen de gangen door. Er blijft genoeg tijd over gezellig te kletsen met je collega’s. 

Dinerspellen en themadiners in Rotterdam

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje en dinerspel in Rotterdam? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Rotterdam te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Charity Dinner Game Rotterdam

Een goed doel steunen? Dat kan tijdens dit bedrijfsuitje! Kies voor de Charity Dinner Game in Rotterdam. Geniet samen met je collega’s van een heerlijk driegangendiner een speel tijdens de gangen door een uitdagend spel. Via een speciale app wordt het spel in teams gespeeld. Via de Charity stemwijzer die op de teamtablet staat, kiezen jullie een goed doel uit dat het best bij jullie past. Kiest jouw team liever voor de toekomst van kansarme kinderen of gaan jullie voor een betere leefomgeving?  Tijdens het dinerspel speel je samen voor een zo hoog mogelijk bedrag dat jullie schenken aan een gekozen goed doel.  

Hou Van Holland Dinerspel Rotterdam

Het Hou van Holland Dinerspel staat in het teken van gezonde competitie en een hoop gezelligheid! Tussen de Hou Van Holland spellen door staat er een heerlijk driegangendiner voor jullie klaar in een sfeervolle horecalocatie in het centrum van Rotterdam. Het Hou van Holland spel is gebaseerd op het bekende tv-programma ‘Ik hou van Holland’. De spellen zijn te vergelijken met de spellen uit dit programma, zoals het boodschappenspel en de letterregen. Het belooft een gezellige Hollandse avond te worden!

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen