Groepsuitje in Rotterdam

Is het tijd voor een groepsuitje in Rotterdam tijdens de zomer van 2024? Onze bedrijfsuitjes zijn geschikt voor grote groepen. Op een originele manier ontdek je samen met je collega’s alles wat de prachtige stad Rotterdam te bieden heeft. Gaan jullie liever voor een spannend stadsspel of kiezen jullie voor een heerlijk dinerspel? Wij willen je graag inspireren om een groepsuitje in de Havenstad te boeken.

groepsuitje in de Maasstad

Een groepsuitje in Rotterdam organiseren voor jouw organisatie? Uitjesbureau Rotterdam is gespecialiseerd in het organiseren van personeelsuitjes voor grote groepen. Samen met je collega’s maak je er een onvergetelijke dag van! Begin de dag met een een van onze stadsspellen zoals Escape City 010, Monopoly Streets en BE SMART. En willen jullie de dag graag gezamenlijk afsluiten met een driegangendiner? Alles is mogelijk!

Originele groepsuitjes

Tijdens een groepsuitje staat teambuilding centraal. Kiezen jullie liever voor een outdoor activiteit waar jullie tegelijkertijd de stad leren kennen of gaan jullie liever voor een indoor activiteit? Kies dan uit een van onze dinnerspellen. Alle groepsuitjes zijn volledig op maat te maken. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder! 

Onze top 3 groepsuitjes Rotterdam

Walking dinner Rotterdam

Op zoek naar een actief, culinair teamuitje? Tijdens de Walking Dinner, leer je Rotterdam kennen met twee verrassende stadswandelingen inclusief stadsgids. Waar jullie naartoe lopen? Naar de volgende gang natuurlijk! Wandel over de Coolsingel en Blaak, bewonder De Kuip en de Erasmusbrug! Onze stadsgids weet jullie alle ins en outs en weetjes van en over Rotterdam te vertellen. Tijdens onze Walking Dinner in Rotterdam is er voor ieder wat wils.  

Blijdorp game in de dierentuin

In samenwerking met Diergaarde Blijdorp hebben we een uniek bedrijfsuitje ontwikkeld. Een spannend verhaal wat zich afspeelt in de dierentuin! Tijdens Blijdorp the Game – Miss Jane Mysterie gaan jullie in teams op ontdekkingstocht. Jullie voeren verschillende opdrachten uit, waardoor jullie meer te weten komen over de onontdekte kant van de dierentuin, denk aan de dieren, verzorgers, de monumenten en het natuurbehoud. Lukt het jullie om het mysterie van de verdwenen Miss Jane op te lossen? 

Sloepenrally in Rotterdam

Een sloepenrally op de Kralingse Plas in Rotterdam als teamuitje? Uitjesbureau Rotterdam regelt het! Jullie gaan in een team van 5-6 personen de Kralingse Plas op uitgerust met een tablet, plattegrond, spelmaterialen en onze originele Sloepenrally app. Hoe brengt jouw team het ervan af tijdens de opdrachten op het water? Verdienen jullie genoeg punten om aan het einde van de dag tot de winnaars gekroond te worden? Ontdek het tijdens dit bedrijfsuitje in Rotterdam. 

groepsuitje op maat in Rotterdam

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie groepsuitje in Rotterdam? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Rotterdam te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Escape room | groepsuitje Rotterdam

Uitjesbureau Rotterdam is de nummer één in Nederland als het gaat om escape room bedrijfsuitjes. De escape bedrijfsuitjes zijn uitermate geschikt om te spelen met een grote groep omdat het outdoor bedrijfsuitjes zijn. Stel je eens voor, de hele stad als jouw speelweide! Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens onze Escape City of Beach Escape. Wil je het toch net even anders? Bekijk dan de Markthal Experience.    

Sportieve groepsuitjes

Onze sportieve teamuitjes in Rotterdam zijn de perfecte balans tussen samen lachen, actief bezig zijn en teambuilding. Gezonde strijd tussen de teams staat centraal bij een sportief uitje. Word jij de ultieme Robinson tijdens Expeditie Robinson? Of heb je zin in verschillende sportactiviteiten tijdens een Sportdag in een Rotterdams park zoals het Kralingse Bos, Vroesenpark of park Rozenburg. Uiteraard krijgt de winnaar van de dag een mooie prijs.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen