Pubquiz in Rotterdam

» Uitje » Pubquiz-in-rotterdam

humor oergezellig quiz

De Pubquiz in Rotterdam is een hilarische en gezellige quiz, waarbij je samen met je collega's een te gekke avond beleefd. Over hoeveel algemene kennis beschik jij? Er komen vragenrondes voorbij over sport, muziek, geschiedenis, politiek, aardrijkskunde etc. Samen met je team speel je tegen je andere collega's. Lukt het om er met de winst vandoor te gaan? Ontdek het tijdens de Pubquiz in Rotterdam.

Inclusief

  • Spelmaterialen
  • Professionele quizmaster
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Pubquiz teamuitje in Rotterdam 

Ben je op zoek naar een gezellig teamuitje in Rotterdam? Bereid je voor op een betoverende avond vol gezelligheid met onze Pubquiz. Tijdens deze sfeervolle bijeenkomst met je collega's kun je je algemene kennis testen en laten zien hoeveel je weet over muziek, cultuur en politiek. Neem het op tegen andere teams van je bedrijf en ontdek wie de ultieme Pubquiz-kampioen wordt!

Wat kun je verwachten van de Pubquiz in Rotterdam? 

Jullie worden voor dit teamuitje welkom geheten in een karakteristieke en gezellige horecalocatie in Rotterdam. De tafels en teams zijn al ingedeeld, het is tijd om te beginnen met de Pubquiz! Welk team heeft de benodigde kennis en samenwerking skills in huis om de Pubquiz beker mee naar huis (of kantoor) te nemen? Er komen verschillende bekende thema's aan bod tijdens deze gezellige Pubquiz. Langzaam maar zeker worden de vragen steeds moeilijker naar mate de tijd verstrekt. Jullie zullen merken dat je hulpmiddelen nodig hebt om tot de juiste antwoorden te komen. Maar pas op! De tijd tikt door... Tijdens deze Pubquiz in Rotterdam komt het aan op kennis maar zeker ook op communicatie en snelheid.

Willen jullie graag vragen of maat tijdens de Pubquiz, om de quiz wat persoonlijker te maken? Met onze software kunnen wij zelf ingestuurde vragen toevoegen aan de quiz. Zo kunnen jullie vragen bedenken die te maken hebben met jullie bedrijf of organisatie, jubilarissen of thema's en onderwerpen die spelen binnen het bedrijf.

Het is ook mogelijk om een digitale Pubquiz te spelen. Tijdens de digitale versie geven de deelnemers de antwoorden door via een speciale Pubquiz app. Vraag naar de mogelijkheden bij interesse!

DE PUBQUIZ UITBREIDEN?

Wil je de Pubquiz in Rotterdam uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samen stellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel? Of wil je de Pubquiz spelen tijdens de gangen door van een heerlijk driegangendiner? Kies dan voor onze Pubquiz dinerspel. Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met de gezelligste Pubquiz in Rotterdam!

Offerteaanvraag

De Pubquiz in Rotterdam beloofd een hilarische avond te worden met onverwachte quizvragen en opdrachten, daarnaast is het een bedrijfsuitje dat het onderlinge vertrouwen versterkt. Wie wil dat nou niet? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is naast Rotterdam ook te spelen in andere grote steden van Nederland zoals o.a. Maastricht, Leiden en Groningen. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Spelmaterialen
  • Professionele quizmaster
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen