Gamification: Walk the Talk Rotterdam

» Uitje » Walk-the-talk-gamification-rotterdam

gamification training

Door middel van een unieke game weet jouw team na dit bedrijfsuitje in Rotterdam alles over de kernwaarden, missie en visie van jullie organisatie! Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een spel te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Ervaar spelenderwijs hoe gamification de productiviteit van jezelf en je collega’s verhoogt. En hoe jullie dit na de game meenemen terug naar kantoor.

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Gamification: Walk the Talk in Rotterdam 

Tijdens het bedrijfsuitje Walk the Talk in Rotterdam worden jij en je collega's op de proef gesteld. Wat weten jouw medewerkers eigenlijk van de kernwaarden van het bedrijf? Veel medewerkers zijn hier vaak niet van op de hoogte. Daarom hebben wij een uniek stadsspel ontworpen die helemaal op maat gemaakt wordt. In teams gaan jullie het centrum van Rotterdam in met een tablet en plattegrond. De tablet wordt aangestuurd via een GPS-signaal. Onderweg komen jullie verschillende obstakels en opdrachten tegen. Alle input wordt vastgelegd, denk aan foto-en video opdrachten, quizvragen over de organisatie en natuurlijk over de prachtige Maasstad.  

Wat kun je verwachten van het teambuilding uitje Walk the Talk in Rotterdam? 

Jullie worden enthousiast welkom geheten bij de afgesproken locatie in Rotterdam. Wanneer alle deelnemers aanwezig zijn volgt er een korte introductie door onze entertainer en worden de teams bekend gemaakt. De kernwaarden zijn belangrijk voor de organisatie, maar wat verstaan de werknemers eronder? Dit gaan zij laten zien door verschillende foto –en video opdrachten te voltooien. Creativiteit wordt beloond! Door de gps gestuurde tablet lopen jullie van punt naar punt. 

Als de tijd op is, keren alle teams weer terug naar de startlocatie. Hoe heeft iedereen het ervan afgebracht? Met een coach die is gespecialiseerd in verandertrajecten binnen organisaties gaan we uitgebreid reflecteren. Het is uiteindelijk de bedoeling dat de kernwaarden gaan leven binnen jullie groep. Is dat gelukt? Dan is ons doel geslaagd! 

Nu ben je natuurlijk erg nieuwsgierig naar een paar voorbeelden, dus hierbij een klein tipje van de sluier:   

  • MISSIE en PRINCIPES vormen samen de VISIE voor een bedrijf. Welke van de twee is volgens jullie de meest belangrijke en waarom?   
  • Wat versta jij onder (kernwaarde) en waarom? Vertel je verhaal in een videoboodschap van maximaal 30 seconden 

Offerteaanvraag 

Wil je jouw (nieuwe) medewerkers bewuster maken van de kernwaarden van jullie organisatie? Kies voor onze Gamification: Walk the Talk in Rotterdam om je personeel op een unieke en interactieve manier bewuster te maken. Dit bedrijfsuitje wordt helemaal op maat voor jullie samengesteld. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje kan in alle grote steden van Nederland worden geboekt zoals o.a. Alkmaar, Amsterdam en Utrecht.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen