Teambuilding in Rotterdam

Door het organiseren van een uniek teambuilding bedrijfsuitje in Rotterdam creëer je verbinding tussen collega’s. Wij weten welke teambuilding activiteiten werken, wat leuk is en wat blijft hangen. Het doel van de teambuilding activiteiten is om een fijne samenwerking, sociale verbinding, vertrouwen en groepsdynamiek te creëren met je collega’s.

teambuilding activiteiten in Rotterdam

Ben jij aan de beurt om een Personeelsuitje te organiseren? Je bent op de juiste pagina beland! Een teambuilding activiteit is een mooie gelegenheid om tijdens een bedrijfsuitje in Rotterdam kennis te maken met de recente ontwikkelingen van je bedrijf of om kennis te maken met nieuwe personeelsleden. Tijdens onze unieke teamuitjes staat samenwerken en verbinding centraal. Ook bedrijfsfeesten zijn hier uitermate geschikt voor. Onze ervaren event managers kunnen je goed adviseren over een teambuilding activiteit dat werkt en wat bij jullie past.

Bedrijfsuitjes in Rotterdam

Waar we bij Uitjesbureau Rotterdam veel ervaring mee hebben, zijn succesvolle teambuilding activiteiten organiseren die goed doen aan de samenhorigheid van collega’s. Wij combineren de leukste opdrachten en wij weten precies wat jij nodig hebt voor een geslaagd uitje. Voor elke wens, budget en doel hebben wij een geschikt bedrijfsuitje. Ga jij voor online teambuilding? Een dinerspel? Of wat dacht je van outdoor teambuilding. Als je liever een spannend groepsuitje wil organiseren raden wij onze escape games aan. Wij hebben een brede keuze aan teambuilding activiteiten in Rotterdam.

Onze top 3 teambuilding uitjes

wie is de mol Rotterdam

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol niet? In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Wij zijn de enige in Nederland die de officiële game aan mogen bieden. Tijdens dit bedrijfsuitje in Rotterdam is samenwerken key, en daarom perfect voor teambuilding! 

Ranking your colleagues

Vanavond zijn het niet de BN-ers die zich blootgeven, maar jij en je collega’s! Terwijl jullie deze hilarische quiz spelen, genieten jullie van een overheerlijk driegangendiner.  Voorafgaand aan het  bedrijfsuitje  zal iedere deelnemer een uitgebreide  digitale  vragenlijst in moeten vullen met daarop  persoonlijke vragen, de antwoorden hiervan worden gebruikt tijdens de quiz. Er wordt vooraf afgesproken welke onderwerpen wel en niet  aan bod zullen komen. 

pubquiz dinerspel rotterdam

Ervaar een hilarische maar bovenal gezellige avond samen met je collega’s tijdens ons populaire bedrijfsuitje Pubquiz met diner in Rotterdam. De hele avond staat in het teken van gezelligheid en teambuilding. Er komen diverse thema’s aan bod zoals politiek, sport, muziekkennis en films. Ontdek de geheime talenten van je collega’s en wie weet spelen jullie wel de sterren van de hemel en eindigen jullie op de eerste plek! 

bedrijfsuitje op maat in Rotterdam

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teambuilding bedrijfsuitje in Rotterdam? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Rotterdam te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online teambuilding

Ben je opzoek naar een online bedrijfsuitje? Wij organiseren de tofste online bedrijfsuitjes, waarbij online teambuilding centraal staat. Juist in deze tijd zijn bedrijfsuitjes extra belangrijk om het teamgevoel te versterken. Vertel ons al je wensen en behoeften en wij organiseren voor jou en je collega’s een super leuke ervaring die jullie niet snel vergeten! Het aanbod van online bedrijfsuitjes is erg groot. Heb jij nog geen idee wat voor soort online bedrijfsuitje je wilt organiseren? Dat is geen probleem. Wij hebben op deze pagina een aantal originele online teamuitjes geselecteerd. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren event managers inspireren je graag. Wij kunnen ook online teamuitjes op maat voor jullie maken, niks is ons te gek! 

Teambuilding en fun

Willen jullie even ontladen van alle werkstress? Kies dan voor een Pubquiz in Rotterdam. Tijdens dit  hilarische bedrijfsuitje krijgt teambuilding een hele andere betekenis aangezien jullie elkaar nu vanaf een heel ander perspectief leren kennen. Tijdens deze avond komen er verschillende rondes voorbij waarin jullie in teams al jullie kennis over geschiedenis, politiek, aardrijkskunde en muziek kunnen laten zien. Het is ook mogelijk om je eigen vragen te bedenken die terugkomen in de quiz. De pubquiz in Rotterdam kun je online, live en als dinerspel boeken. Lukt het jullie om er met de winst van door te gaan? 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen