Teamuitje in Rotterdam

Een teamuitje in Rotterdam organiseren voor in de zomer van 2024? Een origineel bedrijfsuitje is verbindend, verrassend en betaalbaar. Samen maken jullie er een onvergetelijke dag van. Uitjesbureau helpt jullie dan ook graag deze teamdag te organiseren. Wij kennen de beste hotspots van Rotterdam! Speel samen een spannend stadsspel met uitdagende opdrachten.

teamuitje in Rotterdam organiseren

Wat moet voor jou een geslaagd teamuitje in Rotterdam bevatten? Alles is mogelijk! Het groepsuitje is namelijk volledig op maat samen te stellen naar jullie wensen. Onze ervaren event managers kennen alle sfeervolle horecalocaties en bijzondere plekjes van Rotterdam. Kiezen jullie liever voor een indoor of outdoor bedrijfsuitje? 

Originele teamuitjes in de Havenstad met collega’s

Tijdens teambuilding staat samenwerken centraal. Het doel van een teamuitje is om onderlinge samenwerking, vertrouwen en groepsdynamiek te versterken. Speel samen met je collega’s een spannend stadspel in het prachtige Rotterdam. Wat dacht je van het zenuwslopende Flikken Rotterdam? Tijdens dit teamuitje in Rotterdam zijn jullie de recherches. Er is een lichaam gevonden in de Maas. Maar wie is de dader? Los de vraagstukken op en probeer de waarheid boven water te krijgen. Het verhaal speelt zich af in het bruisende centrum van Rotterdam. Wil je liever nog meer ontdekken van de stad? Speel dan het stadsspel De Geheimen van Rotterdam. Je ontdek alle parels die Rotterdam rijk is. Om als team alle geheimen van Rotterdam te ontrafelen is teamwork onmisbaar! Of toch opzoek naar een culinair dinerspel? Neem contact met ons op en wij helpen jou met het organiseren van een uniek teamuitje in Rotterdam.

Onze top 3 teamuitjes

Markthal citygame

Dit teamuitje in Rotterdam is uniek en interactief. Tijdens dit teamuitje staat teambuilding centraal. Je speelt dit teamuitje samen met je collega’s in één van de prachtigste gebouwen van Rotterdam, namelijk in de Markthal! Het doel is om aan het einde van het spel de meeste marktkramen uit de Markthal te bezitten. In teams gaan jullie de strijd tegen elkaar aan. Durven jullie wel wat risico te nemen? En houden jullie van wat gezonde competitie? Dan is dit teamuitje uitstekend voor een gezellige dag samen met je collega’s!

be smart citygame

Samenwerken en lef hebben, dat is de sleutel tot succes tijdens dit teamuitje! Per team gaan jullie de stad in met een plattegrond van Rotterdam en een team-tablet met daarop de door ons ontwikkelde app ‘BE SMART’. Jullie verdienen punten door het uitvoeren van de verschillende hilarische opdrachten. Om het extra spannend te maken, kunnen teams elkaar uitdagen om de strijd met elkaar aan te gaan. Gaan jullie voor de winst? Dit stadsspel is ideaal voor teambuilding en ondertussen zie je al het moois wat de stad Rotterdam te bieden heeft, dus geniet ook zeker van de omgeving tijdens dit teamuitje. 

Expeditie Robinson

Ga de uitdaging aan tijdens het Expeditie Robinson bedrijfsuitje in Rotterdam, waar sportieve samenwerkingsopdrachten en een mix van fysieke en mentale uitdagingen je team naar een hoger niveau tillen. Op prachtige locaties zoals het Kralingse Bos of Krabbeplas, of zelfs een door jou gekozen plek, staat een ervaren spelleider klaar om jullie door dit avontuur te leiden. Werk samen, denk creatief en ontdek wie van jullie de ware Robinson is tijdens deze onvergetelijke ervaring.

teamuitjes in Rotterdam

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Rotterdam? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte bedrijfsuitje in Rotterdam te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Gamification teamuitje

Het doel bij gamification is om spelenderwijs gedrag te veranderen, betrokkenheid te creëren en kennis over te dragen. De kracht van serious gaming is dat de games onderhoudend, boeiend en meeslepend zijn. Gamification is geen spel, het is meer dan dat. Dit teamuitje is de manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Een gamification uitje is te spelen als teamuitje in Rotterdam. Wil jij je collega’s beter leren kennen op een interessante manier? Kies dan voor het teamuitje Gamification: Onboarding Scenario Rotterdam.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen