Gamification: Onboarding Scenario Rotterdam

» Uitje » Gamification-onboarding-scenario-rotterdam

gamification

Training voor nieuwe medewerkers? Maak op een unieke manier kennis met elkaar en het bedrijf met deze leuke GamificationOnboarding Scenario over jullie organisatie. Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Dit werkt motiverend en blijft ook hangen zodra jullie weer terug gaan naar kantoor.

Inclusief

  • Professionele presentator/coach
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Gamification:  Onboarding  Scenario in Rotterdam

Komen er regelmatig nieuwe mensen in jullie bedrijf werken? De onboarding game richt zich specifiek op de mensen die komen. Je wilt ze welkom laten voelen, hun collega’s beter laten leren kennen en de bedrijfscultuur laten omarmen. Er werken in grote organisaties vaak veel mensen en dat kan soms overweldigend zijn. Tijdens deze zakelijke teambuilding  gamification  maken nieuwe medewerkers op een unieke manier kennis met elkaar en met het bedrijf.   

Wat kun je verwachten van het  Onboarding  Scenario teamuitje? 

Bij deze op maat gemaakte zakelijke training in Rotterdam wordt er aandacht besteed aan nieuwe medewerkers. Zij maken op originele en interactieve manier kennis met het bedrijf en hun nieuwe collega’s. Via een tablet zullen jullie uitdagende opdrachten moeten uitvoeren, denk hierbij bijvoorbeeld aan foto- en video opdrachten. Daarnaast zullen er ook verschillende vragen voorbijkomen. Vragen over het bedrijf en de organisatie zullen niet ontbreken. Nieuwe medewerkers kunnen zo op een unieke en leuke manier kennis maken met de organisatie waar zij zullen gaan werken. Uit ervaring weten wij dat dit enorm goed werkt voor de teambuilding. 

Offerteaanvraag

Wil je jouw nieuwe medewerkers een uniek ontvangst geven? Kies voor onze  GamificationOnboaring  Scenario en zorg voor een goede eerste indruk. Naast Rotterdam is dit bedrijfsuitje ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Utrecht, Amsterdam en Alkmaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen