Ontdek de Mol Rotterdam

» Uitje » Ontdek-de-mol-in-rotterdam

bekend van TV spannend

Wie van jouw collega's kun je nog vertrouwen? Eigenlijk niemand! Vandaag is er namelijk een Mol in jullie midden. Lukt het jullie om op tijd de Mol te ontmaskeren? Of heeft de Mol alle spellen al gesaboteerd en al het geld al verduisterd? Ga de strijd aan tijdens dit leuke en spannende bedrijfsuitje en Ontdek de Mol in Rotterdam. 

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 49 € 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29 € 34.50 p.p. excl BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Ontdek de Mol Stadsspel in Rotterdam

Bij dit teamuitje in Rotterdam kun je zelfs je favoriete collega niet meer vertrouwen. In ieder team verstopt zich namelijk een Mol die vooraf door ons wordt ingelicht en alle opdrachten al weet! Of misschien ben jijzelf door ons uitgekozen als Mol? Zijn jullie als team stressbestendig genoeg om rustig te blijven terwijl er een Mol probeert de opdrachten te saboteren? Ga de uitdaging aan tijdens het uitje Ontdek de Mol in Rotterdam!

Wat kun je verwachten tijdens het teamuitje Ontdek de Mol? 

In een gezellige horecalocatie in Rotterdam worden jullie ontvangen door onze professionele spelleider. Tijdens een kopje koffie of thee zal een uitgebreide speluitleg volgen en daarna gaan jullie zelf in teams van 8 personen op pad, uitgerust met een tablet met de Ontdek de Mol app en verschillende spelmaterialen. Jullie voeren onderweg allerlei opdrachten uit om geld te verzamelen voor in de pot. Laat je niet afleiden door al het moois wat Rotterdam te bieden heeft, er zit tenslotte een Mol in jullie team!  

Aan het einde van het spel komen jullie weer bij elkaar en wordt tijdens de prijsuitreiking het winnende team en natuurlijk de winnende  Mol bekend gemaakt.  Hadden jullie de Mol al in het vizier? Wie weet eindigen jullie wel als winnaar  van het spel  en  gaan jullie  met de hoofdprijs naar huis.   

Naast Ontdek de Mol bieden wij ook het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje aan. Uitjesbureau is het enige evenementenbedrijf in Nederland die de naam Wie is de Mol mag gebruiken en dit unieke, interactieve stadsspel mag organiseren met goedkeuring van IDTV voor jullie bedrijf!

ONTDEK DE MOL STADSSPEL UITBREIDEN? 

Wil je het Ontdek de Mol bedrijfsuitje in Rotterdam uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het Ontdek de Mol stadsspel in Rotterdam!

Offerteaanvraag

Ontdek het tijdens dit spannende personeelsuitje Ontdek de Mol in Rotterdam. Neem contact met ons op als je vragen hebt en vraag vrijblijvend een offerte aan.  Dit bedrijfsuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland, zoals o.a. Utrecht, Amsterdam en Den Haag. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 49 € 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29 € 34.50 p.p. excl BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen