Afdelingsuitje in Rotterdam

Wil jij in 2024 een afdelingsuitje organiseren tijdens de zomer in Rotterdam? Uitjesbureau Rotterdam neemt de organisatie graag uit handen! Een afdelingsuitje is een goede manier om de verbinding met de collega’s op jouw afdeling te versterken. Onze bedrijfsuitjes zijn gericht op teambuilding en fun. Wij bieden ook afdelingsuitjes aan voor grote groepen in Rotterdam.

afdelingsuitje in Rotterdam organiseren

Als je op zoek bent naar een afdelingsuitje in Rotterdam dan wil je graag een ruime keuze, zodat je kunt bepalen welk afdelingsuitje het beste bij jou en je collega’s past. Bij Uitjesbureau Rotterdam heb je niet alleen een ruime keuze aan activiteiten die de teambuilding bevorderen, maar zitten er ook nog veel originele teamuitjes tussen. Wij hebben ook een heel gaaf en uniek ontdekkingsspel in de Markthal, namelijk de Markthal Experience. 

Afdelingsuitje in de stad

Ga jij binnenkort een teamuitje plannen, maar ben je nog op zoek naar leuke ideeën? Bekijk dan eens onze stadsspellen. Wat dacht je van de Geheimen van Rotterdam? Dit is een speurtocht door Rotterdam waarbij je de stad nog beter leert kennen. Hoe hoog is de Euromast eigenlijk? En waarom staan er geen historische gebouwen in Rotterdam? En wat is het geheim van de Koopgoot? Of wil je liever een ander typisch Rotterdams spel spelen? Bekijk dan eens Escape City Rotterdam. Escape City is een outdoor Escape Room en bevat uitdagende opdrachten, clues en kennisvragen. Weet jij alle antwoorden te vinden en lukt het jullie om binnen de tijd te ontsnappen uit het centrum van Rotterdam?

Onze top 3 afdelingsuitjes

hou van holland quiz

Zijn jullie toe aan een gezellig en ontspannen teamuitje in Rotterdam waarbij hilariteit en gezelligheid voorop staat? Bij de Hou van Holland quiz zijn jullie aan het goede adres. Tijdens dit teamuitje in Rotterdam val je in een warm bad van bitterballen ragout want de Hollandse avond kan gaan beginnen! Hoeveel weet jij van de Nederlandse geschiedenis, het Koninklijk huis of legendarische sport prestaties? Denk je een echte kenner te zijn van Nederlandstalige muziek? Dat gaan we testen met spellen als ‘Raad het lied’, ‘Schat je rijk’ en verschillende meerkeuze vragen. Vanavond gaan we niet lullen, maar poetsen! 

Blijdorp the Game Miss Jane mysterie

In samenwerking met Diergaarde Blijdorp hebben wij, Uitjesbureau Rotterdam, een uniek bedrijfsuitje ontwikkeld. Een spannend verhaal wat zich afspeelt in de dierentuin! Tijdens Blijdorp the Game – Miss Jane Mysterie gaan jullie in teams op ontdekkingstocht. Jullie voeren verschillende opdrachten uit, waardoor jullie meer te weten komen over de onontdekte kant van de dierentuin, denk aan de dieren, verzorgers, de monumenten en het natuurbehoud. Lukt het jullie om het mysterie van de verdwenen Miss Jane op te lossen? Durf jij het op te nemen tegen je collega’s?

Virtual reality dinerspel

Bij dit unieke teamuitje ervaar je een diner op een hele bijzondere manier, namelijk in virtual reality. Samen betreed je de virtuele wereld waarin jullie spannende en uitdagende opdrachten spelen. Bij dit spel zijn er vijf unieke omgevingen waarin verschillende spellen worden gespeeld. Ooit al eens mee willen doen met de Olympische Spelen? Jouw avatar zit in het  Nederlandse  bobslee team  en  gaat natuurlijk voor  de eerste plaats. Sta je liever in het middelpunt van de belangstelling? Ook dat kan tijdens het ‘VR  Dining  Weekend  Millionaires’ spel. 

afdelingsuitje organiseren in Rotterdam

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Rotterdam? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Rotterdam te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Arrangementen voor bedrijven

Wij hebben de leukste bedrijfsuitjes gecombineerd tot arrangementen in Rotterdam. Bekijk eens het typisch Rotterdamse arrangement met een cursus Plat Rotterdams of het Cultureel Rotterdam arrangement met een bezoek aan een Rotterdams museum zoals het Spoorwegmuseum of het Maritiem Museum Rotterdam. Al onze arrangementen zijn op maat samen te stellen. Wil je graag dineren in combinatie met een rondleiding door Rotterdam? Of wil je borrelen op een sloep met aansluitend een stadsspel? Wij kunnen ook een heisessie met een activiteit voor je organiseren. Vertel ons je wensen en wij regelen het voor je! 

Sportieve afdelingsuitjes

Onze sportieve teamuitjes in Rotterdam zijn de perfecte balans tussen samen lachen, actief bezig zijn en teambuilding. Gezonde strijd tussen de teams staat centraal tijdens een sportief uitje. Word jij de ultieme Robinson tijdens Expeditie Robinson? Of heb je zin verschillende sportactiviteiten tijdens een Sportdag in het Kralingse Bos? Uiteraard krijgen de winnaars van de dag een mooie prijs.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen