online teambuilding

Online teambuilding via Teams of Zoom is een bedrijfsuitje op afstand. Ben jij binnenkort aan de beurt om een teamuitje te regelen en wil je dat coronaproof organiseren? Wij beschikken over een uitgebreid aanbod van de leukste online teambuilding uitjes.

online teamuitje

Willen jullie tijdens een online teamuitje lekker ontspannen en lachen tijdens de online pubquiz of willen jullie tegen elkaar strijden in een digitale escape room? Het belangrijkst tijdens een online teambuilding spel is verbinding met je collega’s. En dat gaat met onze online teamuitjes helemaal goed komen! Onze online teamactiviteiten dragen bij aan een positieve sfeer op de werkvloer. Ook als je thuis werkt. 

Digitale teambuilding

Het enige wat je nog hoeft te doen is te bedenken welke online teambuilding spel je leuk lijkt om aan deel te nemen en wij doen de rest! En weet je het eigenlijk nog niet? Geen probleem! Neem dan contact met ons op en laat je door onze event managers inspireren over de mogelijkheden! Willen jullie liever een live bedrijfsuitje op afstand? Kies van voor één van onze stadsspellen. 

Onze top 3 online teamuitjes

Under pressure - the explosive game

Tijdens dit online teambuilding uitje ontdek je samen met je collega’s een bom op kantoor. Komen jullie er snel genoeg achter dat het om een échte bom gaat en weet je samen met je collega’s de bom binnen de tijd te ontdekken 
en onschadelijk te maken
Deze online
escape room is door ons ontwikkeld en 
is daarom een echt 
uniek bedrijfsuitje via Zoom of Teams. Samenwerking en goede communicatie komen goed van pas tijdens dit spannende teamuitje 

gezellige online pubquiz

Een online pubquiz is ideaal voor virtuele teambuilding en staat gegarandeerd aan een hilarische avond! Zijn jullie toe aan teambuilding, maar willen jullie dit graag online doen? Tijdens deze hilarische Online Pubquiz speel je samen met je collega’s via je eigen scherm! Leuke interactie op afstand van elkaar zorgt ervoor dat jullie samen op originele wijze kunnen quizzen op kantoor (ieder vanachter zijn of haar bureau), vanuit huis of op iedere andere locatie over de wereld!

grote online tv quiz show

Zijn jullie op zoek naar een gezellig online teambuilding teamuitje? Dan is De Grote Online TV Quiz Show iets voor jullie! Heb je altijd al eens mee willen spelen met grote spelshows als De Slimste Mens, Deal or No Deal, The Voice of Ik Hou Van Holland? Zelfs de koffertjes van Miljoenenjacht komen voorbij! Dit is je kans.Tijdens de dit online bedrijfsuitje worden jullie via Teams of Zoom opgewacht door jullie eigen presentatrice. Let the games begin!

online teambuilding

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online bedrijfsuitje in Rotterdam? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Rotterdam te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online bedrijfsuitje op maat

Wil je iets anders en kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door onze ervaren event managers. Wij kunnen ook een online spel voor jullie op maat maken zodat jullie het perfecte online bedrijfsuitje krijgen. Geen enkel verzoek is te gek voor ons! Wil je toch liever een live bedrijfsuitje? Bekijk hier alle bedrijfsuitjes.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen