De Grote Online TV Quiz Show Rotterdam

» Uitje » De-grote-online-tv-quiz-show-rotterdam

online quiz

Een online bedrijfsuitje om de teambuilding binnen jouw team te versterken. Kijk je weleens TV? Dan ken je vast onder andere De Slimste Mens, Miljoenenjacht, Deal or No Deal en Ik Hou van Holland wel! Deze spellen komen allemaal voorbij tijdens De Grote Online TV Quiz Show. Het spel brengt herkenning, gezelligheid en sfeer en dat allemaal tijdens een virtueel teamuitje! Wil wil dat nou niet?

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

De Grote Online TV Quiz Show Rotterdam

Spelen jullie straks de aller-gezelligste online TV Quiz Show van Nederland vol variatie en interactie? De grote spelshows die onder andere voorbijkomen zijn De Slimste Mens, Ik Hou Van Holland, Deal or No Deal en zelfs de koffertjes van Miljoenenjacht kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens dit gezellige online teambuilding uitje. 

Wat kun je verwachten tijdens de Grote Online TV Quiz Show?

De deelnemers verzamelen zich in een Zoom of Teams meeting, hierin worden zij enthousiast welkom geheten door onze professionele host. Naast de online meeting zullen alle deelnemers vooraf ook de speciale QuizApp op hun telefoon moeten downloaden. Via de app zullen de teams alle vragen en opdrachten doorkrijgen en daarnaast zal de team captain jullie antwoorden versturen in de app. Nadat er een korte introductie en speluitleg heeft plaatsgevonden, worden de teams gemaakt. De teams komen bij elkaar in de break-out rooms. In deze break-out room zullen jullie de opdrachten en vragen moeten beantwoorden. Hierbij is een goede samenwerking natuurlijk essentieel. 

Na iedere ronde verzamelen alle deelnemers zich weer in de gezamenlijke ruimte waar jullie de tussenstand zullen horen en waar het gezamenlijke koffertjesspel van ‘Miljoenenjacht’ wordt gespeeld. Dit spel is een bonusronde waarin sommige teams de ‘schade’ wat kunnen dekken. Alles kan nog veranderen, waardoor het tot het einde spannend blijft! Tijdens de online prijsuitreiking wordt het winnende team natuurlijk in het zonnetje gezet. 

Er is ook een mogelijkheid om het spel te personaliseren met eigen vragen en opdrachten. Zo kunnen er zelf vragen bedacht worden over bijzondere gebeurtenissen, de kernwaarden, collega's of thema's die spelen binnen jullie bedrijf. 

Offerteaanvraag

Ben je enthousiast geworden om dit online teambuildingsuitje te spelen? Ons team zal na de boeking alle technische uitleg vooraf goed met je doornemen zodat op de dag zelf iedereen klaar is voor de strijd! Dit bedrijfsuitje is online, dus dit uitje is te spelen op alle plekken van Nederland. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen