Waterproeverij in Rotterdam

» Uitje » Waterproeverij-in-rotterdam

proeverij workshop

Ben je op zoek naar het ideale bedrijfsuitje of workshop in RotterdamOntdek tijdens de Waterproeverij in Rotterdam wat voor verschillende smaken water kan hebben en leer over de bijzondere afkomsten. Onze waterspecialist vertelt jullie allerlei leuke weetjes terwijl jullie het water van de verschillende afkomsten proeven. Laat je verrassen bij de Waterproeverij in Rotterdam! 

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Waterproeverij workshop in Rotterdam 

Een waterproeverij is echt niet zo suf als je misschien denkt! Een waterproeverij in Rotterdam is het ideale bedrijfsuitje voor gezondheidsfreaks en iedereen die echt wil proeven wat er gedronken wordt. Naast het proeven van water, nemen onze waterspecialisten jullie mee in de wereld van het water. Vele weetjes rijker verlaat je de proeverij. Welk watermerk is nou echt milieubewust? Wist je eigenlijk dat bronwater juist niet direct uit de bron komt en mineraalwater wel? En hoe ontstaat eigenlijk de smaak van water? Tijdens deze workshop krijgen jullie antwoord op al deze vragen.  

Wat kun je verwachten van de Waterproeverij in Rotterdam? 

Tijdens deze workshop heten onze waterspecialisten jullie van harte welkom op de sfeervolle locatie in Rotterdam of op jullie eigen locatie. Het is tijd om te proeven! Welke invloeden herken je in de smaken? Er is natuurlijk ook ruimte om kennis op te doen. Onze waterspecialisten nemen je mee in de wereld van het water en staan stil bij alles wat met water en waterwinning te maken heeft. 

Hoe sterker de smaak van het water, hoe meer mineralen er in het water zijn opgelost. Mineralen zorgen voor onze gezondheid, maar zorgen ook voor een bijzonder smaakpalet in het water. Maar er zijn veel meer factoren die de smaak van het water bepalen.  Zo spelen onder andere de temperatuur van het water, de aanwezigheid van koolzuur, het glas waarin het water geserveerd wordt allemaal een grote rol in de smaakbeleving 

Offerteaanvraag 

Ben jij er klaar voor om de wereld van het water te ontdekken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. De prijs voor deze waterproeverij is afhankelijk van de groepsgrootte en de gekozen locatie. De waterproeverij is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Den Haag, Utrecht en Zwolle 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 415 beoordelingen klanten vertellen