Voorjaarsuitjes in Rotterdam

Wil je een bedrijfsuitje in Rotterdam organiseren tijdens de lente? In Het Park, het Museumpark en Het Kralingse Bos staan de bomen
weer vol in bloei, de terrassen op de Witte de Withstraat worden langzaamaan weer buiten gezet en het zonnetje schijnt weer tussen
de hoge gebouwen door. Rotterdam is de perfecte stad om een teamuitje te organiseren in de lente. Op deze pagina geven wij onze
favorieten weer. Ga je voor een stadsspel of een heerlijke rondvaart over de Maas? 

Een bedrijfsuitje tijdens de lente in Rotterdam

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in de lente in Rotterdam? Een stadsspel is tijdens de lente het ideale bedrijfsuitje, de dagen worden langer en het zonnetje komt steeds vaker tevoorschijn. Je wandelt ongeveer 5 km door het centrum van Rotterdam terwijl je een leuke game speelt. Ga jij de strijd aan met je collega’s tijdens een actieve en sportieve game zoals Expeditie Robinson of kies je voor een rustiger outdoor bedrijfsuitje en vaar je langs de havens van Rotterdam op zoek naar de uitgang tijdens een Sloepen Rally? 

onze top 3 voorjaarsuitjes

Als de lente in volle gang is, wil je tijdens jullie bedrijfsuitje natuurlijk ook lekker buiten zijn. Onze stadsspellen in Rotterdam zijn daarom heel geschikt om tijdens de lente te spelen. Onze stadsspellen zijn ook te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een aansluitend diner in een gezellige horecalocatie. Wij regelen jullie bedrijfsuitje van begin tot eind. 

Wie is de Mol rotterdam

Bij het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Rotterdam draait het om spanning, vertrouwen en kennis. In samenwerking met IDTV hebben wij het unieke Wie is de Mol bedrijfsuitje ontwikkeld. Wij zijn trots dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken. Ontdek de prachtige omgeving die Rotterdam te bieden heeft, maar blijf alert, want één van je teamgenoten is de Mol. Lukt het jou om de Mol te ontmaskeren? 

Markthal Experience

Beleef tijdens dit bedrijfsuitje in Rotterdam een unieke, interactieve en gezellige dag met je collega’s. Je speelt dit teamuitje in één van de mooiste gebouwen van Rotterdam, namelijk in de Markthal! Het spel is ideaal voor teambuilding, het doel van het spel is namelijk welk team er aan het einde van het spel de meeste marktkramen uit de Markthal bezit. Houden jullie van een beetje spanning? En durven jullie wel wat risico te nemen? Boek dan snel het Markthal Experience teamuitje bij Uitjesbureau Rotterdam.

Expeditie Robinson Rotterdam

Tijdens Expeditie Robinson in Rotterdam krijg je sportieve samenwerkingsopdrachten en ervaar je een fysieke en mentale strijdDit is je kans om zelf mee te doen met de proeven van het tv-programma Expeditie Robinson. Werk aan de teambuilding tijdens dit spel, samenwerken en creatief denken zullen jou en je collega’s helpen om de proeven te behalen. Tijdens de opdrachten kunnen er punten worden verdiend. Je wordt zowel fysiek als mentaal uitgedaagd om het beste uit jezelf naar boven te halen Wie wordt de echte Robinson van jouw collega’s?

Bedrijfsuitjes in het voorjaar in Rotterdam

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje en dinerspel in Rotterdam? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Rotterdam te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Groepsuitjes op het water

Aan de Kralingse Plas

Dit dagarrangement in Rotterdam bestaat uit sportieve teambuilding activiteiten. Je wordt tijdens dit bedrijfsuitje zowel fysiek als mentaal uitgedaagd om het beste uit jezelf naar boven te halen. Ook samenwerken en creatief denken, zullen je helpen om de proeven te laten slagen. Heb je ooit al eens willen suppen? Dat kan! Samen trotseren jullie de Kralingse Plas. Dit arrangement bevat een heerlijke lunch en/of een driegangendiner. 

Sloepenrally Rotterdam

Een sloepenrally op de Kralingse Plas in Rotterdam als teamuitje? Uitjesbureau Rotterdam regelt het! Jullie gaan in een team van 5-6 personen de Kralingse Plas op uitgerust met een tablet, plattegrond, spelmaterialen en onze originele Sloepenrally app. Hoe brengt jouw team het er vanaf tijdens de opdrachten op het water? Verdienen jullie genoeg punten om aan het einde van de dag tot de winnaars gekroond te worden?

Floating & Walking Dinner

Geniet met je collega’s tijdens dit teamuitje van een rondvaart op de Maas, daarna neemt onze gids jullie mee voor een stadswandeling door het centrum van Rotterdam met een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants. Onderweg genieten jullie van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft. Hebben jij en je collega’s de Erasmusbrug, Euromast en Kubuswoningen al gespot? Op deze manier beleven jullie Rotterdam op een unieke manier! 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen