Wie is de Mol | The Official Game Rotterdam

» Uitje » Wie-is-de-mol-rotterdam

bekend van TV spanning sportief

Bij het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Rotterdam draait het om spanning, vertrouwen en kennis. In samenwerking met IDTV hebben wij het unieke Wie is de Mol bedrijfsuitje ontwikkeld. Wij zijn trots dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken. Ontdek de prachtige omgeving die Rotterdam te bieden heeft, maar blijf alert, want één van je teamgenoten is de Mol. Lukt het jou om de Mol te ontmaskeren? 

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 15 € 39.50 p.p. excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Rotterdam 

Wie is de Mol is één van de bekendste programma’s op tv. In samenwerking met de originele makers van het programma bieden wij jullie de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van een kandidaat of misschien zelfs wel in die van de Mol. Tijdens dit spannende teamuitje draait het om samenwerken en oplettendheid, want voor je het weet heeft de Mol al het geld verduisterd. Zelfs je favoriete collega’s kun je tijdens dit spel niet vertrouwen. 

Wat kun je verwachten tijdens het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje? 

Onze entertainer heet jullie van harte welkom in een sfeervolle horecalocatie in Rotterdam. De spelregels worden uitgelegd en de teams zullen gemaakt worden. Elk team heeft één Mol in zijn midden die zal proberen alle opdrachten te saboteren. Vooraf wordt de Mol ingelicht en heeft dan ook al zicht op alle opdrachten.  

De teams gaan op pad met een tablet met daarop een GPS-verbinding en de officiële Wie is de Mol app, die jullie zullen gebruiken om tijdens het spel alle opdrachten te kunnen voltooien. Jullie worden uitgedaagd om zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Of heb je toch liever een Joker of Vrijstelling? 

De Mol acties worden natuurlijk ook vastgelegd tijdens het spel. Aan het einde van het spel komen jullie weer bij elkaar en onder het genot van een drankje kijken jullie gezamenlijk terug waar jullie zijn ‘gemold’. Niet alleen de teamprestaties worden beloond, ook de individuele prestaties zullen beloond worden, de combinatie van beiden prestaties zal de uiteindelijke winnaar bepalen. Geniet van deze unieke ervaring maar onthoud... Niks is wat het lijkt. 

Wie is de Mol teamuitje uitbreiden?

Wil je het Officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Rotterdam uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samen stellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het Wie is de Mol stadsspel in Rotterdam!

Offerteaanvraag

Ben je enthousiast geworden en denk je dat je samen met je collega's de Mol kan ontmaskeren tijdens dit spannende teamuitje? Naast Rotterdam is dit bedrijfsuitje in alle grote steden van Nederland te boeken zoals Den Haag, Leiden en UtrechtNeem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 15 € 39.50 p.p. excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen