Personeelsuitje in Rotterdam

Personeelsuitje organiseren in de zomer van 2024 voor je bedrijf, afdeling of grote groepen? Uitjesbureau Rotterdam neemt de organisatie graag uit handen! Een personeelsuitje is een goede manier om de werkstress even te ontvluchten en om elkaar beter te leren kennen. Onze personeelsuitjes dragen bij aan de teambuilding van het personeel. 

personeelsuitje in Rotterdam

Als je op zoek bent naar een personeelsuitje in Rotterdam dan wil je graag een ruime keuze, zodat je kunt bepalen welk groepsuitje het beste bij het team en bij het bedrijf past. Deze bedrijfsuitjes kunnen geheel naar wens op maat worden samengesteld. Bij Uitjesbureau Rotterdam heb je niet alleen een ruime keuze aan activiteiten, maar zitten er ook nog veel originele bedrijfsuitjes tussen die je alleen in Rotterdam kunt spelen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze speciale Blijdorp game of Markthal experience. 

Activiteiten personeelsuitje

Wil jij een teamuitje organiseren in Rotterdam en ben je opzoek naar inspiratie? Bekijk dan eens onze verschillende categorieën. Wil je bijvoorbeeld een dinerspel organiseren? Of een Pubquiz personeelsuitje? Wij hebben ook een aantal arrangementen samengesteld. En maak je geen zorgen als je er niet helemaal uitkomt. Neem gerust contact met ons op en wij helpen je met het vinden van inspiratie! 

Onze top 3 personeelsuitjes

Sloepenrally

Een sloepenrally op de Kralingse Plas in Rotterdam als teamuitje? Uitjesbureau Rotterdam regelt het! Jullie gaan in een team de Kralingse Plas op uitgerust met een tablet, plattegrond, spelmaterialen en onze originele Sloepenrally app. Hoe brengt jouw team het ervan af tijdens de opdrachten op het water? Heeft jouw team genoeg punten verdiend om tot winnaars gekroond te worden? Gedurende de game zijn de tussenstanden met de andere teams voortdurend te zien, wat de game razend spannend maakt tot de laatste minuut! 

 

Walking Dinner

Op zoek naar een actief en culinair teamuitje? Tijdens de Walking Dinner leer je Rotterdam kennen met twee verrassende stadswandelingen inclusief een Rotterdamse stadsgids. Waar jullie naartoe lopen? Naar het volgende gerecht natuurlijk! Wandel over de Coolsingel en Blaak, en bewonder De Kuip en de Erasmusbrug! Onze stadsgids weet jullie alle ins en outs en weetjes van en over Rotterdam te vertellen. Heerlijk wandelen met je collega’s tussen de gangen door. Tijdens onze Walking Dinner in Rotterdam is er voor ieder wat wils.  

la casa de papel VR

Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl crimineel meesterbrein El Profesor de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. Wie kent de tv serie La Casa De Papel niet?  Met het virtual reality dinerspel La Casa De Papel in Rotterdam ben jij een van de criminelen en voer je verschillende opdrachten uit om zo snel mogelijk de kluis van de Koninklijke Munt te kunnen openen. Zijn jij en je collega’s creatief en snel genoeg om dit binnen de tijd te voltooien? 

Personeelsuitje organiseren in Rotterdam

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie personeelsuitje in Rotterdam? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Rotterdam te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Escape room personeelsuitje in Rotterdam

Uitjesbureau Rotterdam is de nummer één in Nederland als het gaat om escape room personeelsuitjes. De escape room bedrijfsuitjes zijn uitermate geschikt om te spelen met een grote groep omdat het outdoor personeelsuitjes zijn. Stel je eens voor, de hele stad als jouw speelweide! Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens onze Escape City of Beach Escape. Wil je het toch net even anders? Bekijk dan eens de Markthal Experience.

Sportieve personeelsuitjes

Onze sportieve teamuitjes in Rotterdam zijn de perfecte balans tussen samen lachen, actief bezig zijn en teambuilding. Gezonde strijd tussen de teams staat centraal tijdens een sportief uitje. Word jij de ultieme Robinson tijdens Expeditie Robinson? Of heb je zin verschillende sportactiviteiten tijdens een Sportdag in een Rotterdams park? Uiteraard krijgt de winnaar van de dag een mooie prijs.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen