Blijdorp the Game | Het Miss Jane Mysterie

» Uitje » Blijdorp-the-game-rotterdam

escape game spanning teambuilding

Dit spannende teamuitje in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam is een unieke en interactieve teambuilding game, waarin jullie in teams het mysterie van de verdwenen influencer en vlogster Miss Jane dienen te ontrafelen. Dit teamuitje is geschikt voor grote groepen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Inclusief

  • Entree ticket Diergaarde Blijdorp 
  • Professionele begeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 30 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Mysterie van Miss Jane in Diergaarde Blijdorp Rotterdam 

In samenwerking met Diergaarde Blijdorp hebben wij, Uitjesbureau Rotterdam, een uniek bedrijfsuitje ontwikkeld. Een spannend verhaal wat zich afspeelt in de dierentuin! Tijdens Blijdorp the Game – Miss Jane Mysterie gaan jullie in teams op ontdekkingstocht. Jullie voeren verschillende opdrachten uit, waardoor jullie meer te weten komen over de onontdekte kant van de dierentuin, denk aan de dieren, verzorgers, de monumenten en het natuurbehoud. Lukt het jullie om het mysterie van de verdwenen Miss Jane op te lossen? 

Wat kun je verwachten van dit teamuitje in Rotterdam? 

Jullie worden tijdens dit bedrijfsuitje in Rotterdam welkom geheten door de rechercheur in Diergaarde Blijdorp. Na een introductie en uitleg wat er precies is gebeurd, worden de teams bekend gemaakt. Jullie gaan op avontuur in de Diergaarde uitgerust met een tablet met daarop de unieke Blijdorp app en de benodigde spelmaterialen. Jullie krijgen tijdens dit teamuitje een kijkje op bijzondere plekken in de dierentuin, zoals het voedselmagazijn en het laboratorium. Medewerkers van de dierentuin zoals de dierverzorgers, de dierenarts en de directeur vertellen jullie tijdens het spel meer over hun bijzondere werk. Maar in die uitleg zitten mogelijk aanwijzingen over de verdwijning van vlogster Miss Jane. Dus luisteren, speuren en natuurlijk genieten van de vele dieren en planten.

Het doel van deze Zoo Escape Game is om op zoek te gaan naar de vlogster Miss Jane. Zij is tijdens een onderzoek naar duurzaamheid en natuurbehoud in Blijdorp vermist geraakt. Haar vlog-camera is gevonden, maar niemand heeft verder iets van haar vernomen. Aan jullie de taak om de rol van rechercheurs op jullie te nemen en uit te zoeken wat er is gebeurd met Miss Jane. Welk team lost het mysterie zo goed en snel mogelijk op? Het winnende team wordt tijdens de prijsuitreiking in het zonnetje gezet met een diervriendelijke prijs en eeuwige roem. 

Offerteaanvraag 

Dit bedrijfsuitje in Rotterdam is geschikt voor grote groepen vanaf 30 tot 500 personen. Ontdek nieuwe kwaliteiten van je collega's en ontdek de creativiteit binnen je team tijdens de opdrachten en vragen van dit spannende teamuitje. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Entree ticket Diergaarde Blijdorp 
  • Professionele begeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 30 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen