Aan de Kralingse Plas

» Uitje » Aan-de-kralingse-plas-rotterdam

arrangement sportief

Dit dagarrangement in Rotterdam bestaat uit sportieve teambuilding activiteiten. Je wordt tijdens dit bedrijfsuitje zowel fysiek als mentaal uitgedaagd om het beste uit jezelf naar boven te halen. Ook samenwerken en creatief denken, zullen je helpen om de proeven te laten slagen en om als echte Robinson gekroond te worden. Heb je ooit al eens willen suppen? Dat kan! Samen trotseren jullie de Kralingseplas. Dit arrangement bevat een heerlijke lunch en/of een driegangendiner. In overleg kunnen we natuurlijk ook andere activiteiten toevoegen. 

Inclusief

 • Professionele instructeur 
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit 
 • Prijsuitreiking 
 • Lunch 
 • Driegangendiner/ BBQ 
 • Teambuilding 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Teambuilding met collega’s aan de Kralingse Plas in Rotterdam! 

Tijdens het teamuitje gaat het om goed kunnen samenwerken, communiceren en gezelligheid. Jullie zullen terug keren als een hechter team en als echte Robinsons... Het spel Expeditie Robinson wordt in teams gespeeld. De vetste en meest uitdagende proeven komen voorbij. Gaat jouw team voor de winst? Na de spannende teamactiviteiten staat er een heerlijke lunch voor jullie klaar. Suppen of peddelsurfen is de volgende uitdaging voor de groep. Suppen is voor jong en oud, en iedereen kan het leren! Dus ga de uitdaging aan en trotseer samen met je team de Kralingse Plas. De dag wordt afgesloten met een driegangen diner of een heerlijke BBQ in een sfeervolle horecalocatie nabij de Kralingse Plas. 

 Expeditie Robinson en Suppen in Rotterdam 

Altijd al eens de te gekke proeven van Expeditie Robinson willen spelen? Dit is je kans! Bij het Expeditie Robinson bedrijfsuitje in Rotterdam word je op de proef gesteld. In teams strijden jullie tegen elkaar in bizarre en hilarische samenwerkingsopdrachten. Na de uitdagende teamtests hebben jullie vast trek gekregen. Tijdens een heerlijke lunch bij een gezellige horecalocatie geniet je gezellig met je collega’s na over jullie Expeditie. Wie was er niet te stoppen en wie is de beste leider? Dit teamuitje is dan ook perfect voor teambuilding.  

Nadat jullie hebben genoten van de lunch is het tijd om de plassen op te gaan! De peddels en boards liggen al voor jullie klaar bij de instructeurs. Jullie gaan Suppen! Tijdens het suppen staan jullie op het board en is het de kunst jezelf voort te bewegen door middel van een lange peddel. Samen trotseren jullie de Kralingse Plas. Na alle actieve uitdagingen en mogelijk een nat pak is het tijd om de dag samen gezellig af te sluiten. Welverdiende drankjes, een heerlijk driegangendiner of een BBQ zorgen voor de ideale afsluiter van de dag in Rotterdam.  De keuze is aan jullie! 

Offerteaanvraag 

Hebben jullie al zin gekregen om de gezonde strijd met elkaar aan te gaan? Of heb je altijd al eens willen suppen? Dit bedrijfsuitje in Rotterdam aan de Kralingse Plas kan geheel op maat voor jullie worden samengesteld. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Professionele instructeur 
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit 
 • Prijsuitreiking 
 • Lunch 
 • Driegangendiner/ BBQ 
 • Teambuilding 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen