Cursus plat Rotterdams

» Uitje » Cursus-plat-rotterdams

arrangement humor workshop

Een echte Rotterdammert herken je meteen zodra die ze mond opentrekt. Het Rotterdamse accent wordt gekenmerkt door de 'natte T', 'je' is 'ie' en in plaats van 'hij heeft' wordt het 'hij heb'. Leer tijdens dit typisch Rotterdamse arrangement het stadsdialect van Rotterdam. Onze cursusleider Wim neemt jullie mee in de mooiste uitdrukkingen, woorden en uitspraken die dit accent rijk is. Na dit teamuitje kun je alleen nog door het leven gaan als échte Rotterdammert!

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Kostuums
  • Boottocht in Rotterdam (1,5 uur)
  • Driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Cursus Plat Rotterdams arrangement

Tijdens dit bedrijfsuitje maakt het niet uit waar je vandaan komt en welk dialect je spreekt, vandaag staat namelijk helemaal in het teken van het plat Rotterdamse accent. Leer de meest hilarische typisch Rotterdamse uitspraken van onze cursusleider Wim. Tijdens deze workshop worden jullie meegenomen in de Rotterdamse volkstaal, wie wil dat nou nie? 

Wat  kun je verwachten van dit arrangement in Rotterdam? 

Jullie worden enthousiast welkom geheten door de cursusleider Wim. Hij vertelt jullie alles wat je moet weten over de historie van het bijzondere Rotterdamse taaltje, de uitspraak en klank en uiteraard ook de woorden en de uitdrukkingen die je kunt gebruiken! Onder het genot van een drankje kunnen jullie al het geleerde met elkaar oefenen en geloof ons, dat valt niet mee! Lachen om elkaar mag! Jullie zullen er niet aan ontkomen tijdens deze Rotterdamse workshop! 

Na de workshop Plat Rotterdams is het tijd voor het volgende onderdeel van het arrangement. Geniet van een prachtige boottocht door de Rotterdamse haven, willen jullie liever meer actie? Speel dan een spannend en interactief stadsspel zoals de Officiële Wie is de Mol game of de Escape City. Aan het einde van het 3,5 uur durende stadsspel is er een einde gekomen aan jullie bedrijfsuitje. Willen jullie de dag feestelijk afsluiten met een lekker diner in een gezellige horecalocatie in Rotterdam? Dat is zeker mogelijk! Dit arrangement is helemaal aan te passen naar jullie wensen. 

Offerteaanvraag 

Een uniek en hilarisch bedrijfsuitje organiseren? Deze workshop arrangement heeft het allemaal. Het is ook mogelijk dit arrangement nog verder uit te breiden met bijvoorbeeld een lunch, rondvaart met borrel over de Maas, een stadsspel of een driegangendiner in een gezellige horecalocatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.  Naast de cursus Plat Rotterdams bieden wij ook de cursus Plat Utrechts en Plat Amsterdams aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Kostuums
  • Boottocht in Rotterdam (1,5 uur)
  • Driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen