Gamification: Office Escape Game Rotterdam

» Uitje » Gamification-office-escape-game-rotterdam

escape gamification

Een zenuwslopend bedrijfsuitje bij jullie op kantoor in Rotterdam. De deuren van kantoor vallen dicht en jullie zitten de komende 90 minuten opgesloten. Komen jullie er op tijd uit? Bij een gamification game ben je bezig met spelenderwijs leren. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Dit werkt motiverend en blijft ook hangen zodra jullie weer terug gaan naar kantoor.

Inclusief

  • Professionele presentator/coach
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Originele teambuilding
  • Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

The Office Escape Game  Rotterdam 

Bij dit personeelsuitje krijgen jij en je collega’s de opdracht om zo snel mogelijk te ontsnappen uit jullie kantoor. De deuren zijn dichtgevallen en jullie zitten opgesloten. Gedurende 90 minuten zitten jullie vast. Via een tablet kunnen jullie de antwoorden van de verschillende spannende en uitdagende opdrachten invullen. Daarnaast krijgen jullie de aanwijzingen van de tablet en uit de omgeving. Het is aan jullie de taak om de codes te kraken en zo snel mogelijk tot de oplossing voor de ontsnappen te komen. 

Wat kun je verwachten van dit Escape Room bedrijfsuitje? 

Jullie bedrijf is gehackt en nu zitten jullie opgesloten! Het is aan jullie te taak om te ontsnappen. De Office Escape Game duurt slechts 90 minuten en is geschikt voor verschillende doeleinden. Organiseer je een introductieprogramma voor nieuwe medewerkers, of ben je bezig met het analyseren van social skills in een recruitment programma? Deze gamification game is hier zeer geschikt voor.  Zoals de naam al doet vermoeden, is deze escape game goed geschikt om op jullie eigen kantoor te spelen. Wil je dit bedrijfsuitje op een andere locatie spelen? Dat kan natuurlijk ook. Deze escape room is op elke gewenste locatie te spelen.  Wij helpen je graag met vinden naar de perfecte locatie voor jou en je collega’s.  

Offerteaanvraag

De Office Escape Game duurt 90 minuten en is geschikt voor verschillende doeleinden, denk aan een introductieprogramma voor nieuwe medewerkers of als een uitlaatklep na een serieuze vergadering. Wil je graag meer informatie? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.  Dit bedrijfsuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals Amsterdam, Alkmaar en Utrecht.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Originele teambuilding
  • Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen