Gamification: Ranking your Buzz-ness Rotterdam

» Uitje » Gamification-ranking-your-buzz-ness-rotterdam

gamification training

Bij dit gamification bedrijfsuitje in Rotterdam krijg je de eerlijke mening van jouw personeel op tafel. Hoe rankt het personeel de aspecten van het bedrijf, manier van leidinggeven en wat kan er verbeterd worden? Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Van nature zijn wij allemaal gemotiveerd om een spel te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen! Dit werkt motiverend en blijft ook hangen zodra jullie weer terug gaan naar kantoor.

Inclusief

 • Intake gesprek
 • Originele presentatie
 • Uitdagende teambuilding opdrachten
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Ranking your Buzz-ness Rotterdam - serious gaming 

Om de eerlijke mening van je collega’s te krijgen wordt er bij dit teamuitje gebruik gemaakt van ‘Ranking’, zoals je misschien wel kent van ‘Ranking the Stars’. Hoe is het afgelopen jaar verlopen? Wat leeft er echt onder de collega’s? Wat ging er goed? En wat ging er minder goed? En belangrijker – hoe kunnen we dit samen verbeteren? Het komt allemaal voorbij in deze zakelijke trainingDoor middel van het rangschikken blijft de opzet luchtig  en wordt iedereen gestimuleerd zijn of haar eerlijke mening te geven.  Hebben jullie een evaluatieronde op het programma staan en ben je bang dat dit misschien wel kan uitlopen op een conflictsituatie? Kies dan voor  het  gamification bedrijfsuitje  Ranking  your  Buzz-ness  in Rotterdam!  

Wat kun je verwachten tijdens Ranking  your Buzz-ness? 

Deze business game wordt helemaal op maat gemaakt voor jullie bedrijf! De vragen kunnen worden bepaald naar aanleiding van jullie kernwaarden en filosofie. Alle deelnemers van jullie meeting, presentatie, jaardiner of ander event ontvangen vooraf een digitale vragenlijst. Jullie kunnen  ervoor  kiezen om deze per afdeling,  per team of individueel in te laten vullen.   

Denk bijvoorbeeld aan:  

 • Wat zou je veranderen als je voor één dag directeur mocht zijn?     
 • Wat vind je nou het allerleukste aan je baan of afdeling?     
 • Hoe trots ben je op het bedrijf waar je werkt op een schaal van 1 tot 10?   
 • Wat vind je het grootste succes van jouw bedrijf van het afgelopen jaar?    
 • Als je mocht opscheppen over je bedrijf aan vrienden en familie, wat zou je dan zeggen en wat juist niet?     
 • Welke collega verdient de ‘Performance of  the  Year  award’?     
 • Waar moet je bedrijf zich in onderscheiden ten opzichte van de concurrentie, volgens jou?     

Wij presenteren de antwoorden en stellingen op een originele en creatieve manier op jullie zakelijke event. Het (zakelijke) thema van jullie meeting, presentatie of bedrijfsdiner wordt neergezet in een onvergetelijke beleving met als resultaat; een boodschap die blijft hangen!     

Jullie gaan aan de slag in teams van 6 tot 8 personen met een tablet en spelmaterialen. Bij de opdrachten gaan jullie de antwoorden en stellingen zo exact mogelijk rangschikken. 

Er wordt gefocust op het resultaat en om het spannend te houden zijn de scores van alle teams altijd zichtbaar in de speciale Ranking  your  Buzz-ness  app. Alleen de best rankende Star zetten wij uitgebreid in de schijnwerpers terwijl hij of zij  een  welverdiende prijs ontvangt. 

Offerteaanvraag

Dit evenement is helemaal op maat te maken en uit te breiden mocht dat jullie wens zijn. Het kan op elke locatie worden gespeeld en er kunnen zelfs acteurs worden ingezet om bedrijfs-scènes na te spelen  aan de hand van de antwoorden. Dit bedrijfsuitje kan op elke locatie worden uitgevoerd. Ook op eigen locatie. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. UtrechtHaarlem en Den Bosch.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Intake gesprek
 • Originele presentatie
 • Uitdagende teambuilding opdrachten
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen