Ontdek Katendrecht | Dagarrangement Rotterdam

» Uitje » Ontdek-katendrecht-rotterdam

arrangement historie rondleiding

Ooit al eens alle ins en outs van de bijzondere wijk Katendrecht op Rotterdams-Zuid willen ontdekken? Ervaar het met je collega’s tijdens dit personeelsuitje in Rotterdam vol cultuur, humor en gezelligheid. Bezoek het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip de SS Rotterdam en maak samen met collega's een wandeling door Katendrecht onder leiding van een professionele stadsgids. Willen jullie ook echt even lachen? Kies dan voor de cursus Plat Rotterdams. Met een heerlijk driegangendiner in een van de gezellige horecagelegenheden van Katendrecht wordt de dag afgesloten. Er is genoeg tijd om lekker te kletsen met collega's, misschien wel in het Rotterdams, of nie?

Inclusief

  • Rondleiding op de SS Rotterdam
  • Wandeling door Katendrecht met gids
  • Workshop Plat Rotterdams door Wim
  • Driegangendiner
  • Maatwerk in overleg
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Ontdek Katendrecht | Een typisch Rotterdams personeelsuitje

Bij dit arrangement in Rotterdam staat alles in het thema van plezier, elkaar beter leren kennen en natuurlijk genieten van de prachtige wijk Katendrecht in Rotterdam. Katendrecht is als een schiereiland gelegen tussen de Rijnhaven en Maashaven. Ontdek samen met jouw organisatie alles wat Katendrecht te bieden heeft. Breng een bezoek aan de oude SS Rotterdam met daarna een mooie wandeling met gids. Natuurlijk mag de mooie Rotterdamse volkstaal niet achterblijven, daarom krijgen jullie een leerzame en humoristische plat Rotterdams workshop van Wim. De dag wordt afgesloten met een driegangendiner in een sfeervolle horecalocatie.

Wat kun je verwachten van een teamuitje in Katendrecht?

Tijdens dit leuke en leerzame personeelsuitje in Rotterdam heet de gids iedereen van harte welkom in de één van de bekendste naoorlogse Nederlandse passagiersschepen; de SS Rotterdam. Als voormalig linieschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft de SS Rotterdam sinds 1959 vele wereldzeeën bevaren. Het schip heeft sinds 2010 een vaste ligplaats aan de kop van Katendrecht. Tijdens de rondleiding ontdekken jullie de oude geheimen van dit reusachtige stoomschip en beleven jullie de unieke historische sfeer. Een wandeling op het schiereiland Katendrecht zelf mag dan ook niet ontbreken deze dag. Geniet en kijk je ogen uit wat Katendrecht je te bieden heeft. De aan het water gelegen wijk staat bekend om de eet- en entertainmentplekken in voormalige pakhuizen. De stadsgids neemt jullie mee langs de hotspots van Katendrecht, zoals de moderne Fenix Food Factory en Theater Walhalla. Na de wandeling staat de middag helemaal in het teken van het plat Rotterdamse accent. Ken jij de uitspraken ''ik ga aftaaien'' of ''de Bietenbrug op gaan'' al? Vast niet, of laat je anders verrassen en leer de meest hilarische en typische Rotterdamse uitspraken van onze cursusleider Wim. Aan het dichtbij zijnde Deliplein zitten diverse heerlijke restaurants. Na de cursus laten jullie alleen de Rotterdamse uitspraak ''Niet lullen, maar poetsen'' even buitenwegen, want het is tijd voor een gezellig driegangendiner in het culinaire hart van Katendrecht!

Offerteaanvraag

Een uniek en gezellig bedrijfsuitje in Rotterdam organiseren? Dit arrangement op Katendrecht heeft het allemaal. Willen jullie liever starten met de wandeling en afsluiten met een bezoek aan de SS Rotterdam? Dit personeelsuitje kan geheel op maat voor jullie worden samengesteld. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Rondleiding op de SS Rotterdam
  • Wandeling door Katendrecht met gids
  • Workshop Plat Rotterdams door Wim
  • Driegangendiner
  • Maatwerk in overleg
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen