Markthal Experience Rotterdam

» Uitje » Markthal-experience-rotterdam

spanning teambuilding

Beleef tijdens dit bedrijfsuitje in Rotterdam een unieke, interactieve en gezellige dag met je collega's. Je speelt dit teamuitje in één van de mooiste gebouwen van Rotterdam, namelijk in de Markthal! Het spel is ideaal voor teambuilding, het doel van het spel is namelijk welk team er aan het einde van het spel de meeste marktkramen uit de Markthal bezit. Houden jullie van een beetje spanning? En durven jullie wel wat risico te nemen? Boek dan snel het Markthal Experience teamuitje bij Uitjesbureau Rotterdam.

Inclusief

  • Tablet per team
  • Speciale Markthal Rotterdam-app
  • Benodigde spelmaterialen
  • Prijsuitreiking met prijs
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

26.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 26,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 29,50 p.p. excl BTW
20 - 29 € 33,50 p.p. excl BTW

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Bedrijfsuitje Markthal Experience in Rotterdam 

Speel dit bedrijfsuitje in een van de mooiste iconische gebouwen van Rotterdam, de Markthal. Leer de bijzondere culturen van de Markthal kennen tijdens dit unieke teamuitje. Gaan jullie voor de winst? Dan zijn snelheid en teamwork noodzakelijk. Het doel van deze game is om zo snel mogelijk de meeste marktkraampjes in de Markthal te veroveren samen met je team van 6 tot 8 personen. Jullie creativiteit, kennis en oriëntatie vermogen wordt op de proef gesteld. Durven jullie het aan? 

Wat kun je verwachten van dit typisch Rotterdamse bedrijfsuitje? 

Voor dit teamuitje in Rotterdam worden jullie in een gezellige horecalocatie buiten de Markthal welkom geheten. Na een korte introductie en speluitleg van de spelleider gaan jullie in teams de Markthal in, uitgerust met de benodigde spelmaterialen en de speciale Markthal Experience app. Aan de hand van de plattegrond die jullie meekrijgen, vinden jullie je weg langs alle verschillende kramen. Houden jij en je teamgenoten van een beetje risico, spanning en sensatie? Of spelen jullie op safe met alle gevolgen van dien?  

Op het moment dat jullie denken er bijna te zijn, zal al jullie kennis moeten worden omgezet in het vinden van zoveel mogelijk aanwijzingen die mogelijk resulteren in de aanschaf van dat ene gewilde product... Lukt het jou en je teamgenoten om het juiste product aan te schaffen? Misschien eindigen jullie wel als marktleider van de Rotterdamse Markthal. 

Offerteaanvraag 

Heb je altijd al eens de Markthal willen verkennen tijdens een unieke game? Met dit spannende teamspel in Rotterdam leer je de bijzondere culturen van de Markthal kennen. Wil je dit bedrijfsuitje combineren met een lunch, borrel of diner? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Tablet per team
  • Speciale Markthal Rotterdam-app
  • Benodigde spelmaterialen
  • Prijsuitreiking met prijs
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

26.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 26,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 29,50 p.p. excl BTW
20 - 29 € 33,50 p.p. excl BTW

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen