Charity Escape Rotterdam

» Uitje » Charity-escape-rotterdam

escape game MVO

Unieke teambuilding waarbij jullie in teams tegen elkaar strijden en tegelijkertijd een goed doel steunen! Met de Charity Escape in Rotterdam doe je het allebei tegelijk. Door middel van de Charity Stemwijzer kiezen jullie per team een goed doel waar jullie tijdens dit teamuitje voor gaan strijden! Voer de leuke opdrachten uit, los de moeilijke raadsels op en beantwoord alle kennisvragen en wie weet zijn jij en jouw teamgenoten de winnaars van dit spel. Ga met een voldaan gevoel naar huis aan het einde van jullie bedrijfsuitje. Vanuit Uitjesbureau Rotterdam doneren wij voor elke deelnemer 5 euro aan het goede doel. 

Inclusief

 • Professionele entertainer en begeleiding 
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit 
 • € 5,- per persoon voor het goede doel
 • Een tablet per team 
 • Originele opdrachten   
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

29.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
20 - 29 € 37,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 33,50 p.p. excl. BTW
> 50 € 29,50 p.p. excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Charity Escape Rotterdam teamuitje 

Tijdens dit teamuitje in Rotterdam strijden jullie in teams tegen elkaar voor een goed doel. Strijden jullie vandaag voor Stichting AAP, KIKA, het Wereld Natuur Fonds of de Voedselbank? Onze digitale vragenlijst, De Charity Stemwijzer, zal uitwijzen welk goed doel het beste bij jullie past! Vinden jullie het milieu belangrijk of gaat de voorkeur uit naar het helpen van zieke kinderen? Wist je dat de Voedselbank al een maaltijd kan verzorgen voor een compleet gezin voor elke €5 die gedoneerd wordt? Stapje voor stapje krijgen jullie meer te weten over de nobele goede doelen waar u voor kunt strijden. Is jullie keuze gemaakt? Dan gaat de Charity Escape in Rotterdam van start! Per deelnemer maken we €5,- over een het door jullie gekozen goede doel. Samen kan dit een heel mooi bedrag worden.

Wat kun je verwachten van de Charity Escape in Rotterdam? 

Na de ontvangst in een gezellig restaurant in Rotterdam volgt de speluitleg van onze professionele spelleider. Vandaag is het jullie taak om niet te ontsnappen aan, maar ontsnappen vóór het goede doel. Jullie speelweide is de binnenstad van Rotterdam. Uitgerust met een tablet met daarop de Charity Escape app, een plattegrond en de benodigde spelmaterialen gaan jullie het centrum van Rotterdam in, op zoek naar clues, raadsels en kennisvragen die te maken hebben met het goede doel wat jullie hebben gekozen. Lukt het jou en je teamgenoten om de verbanden te leggen en de touwtjes aan elkaar te knopen? Hoe beter jullie de teamopdrachten uitvoeren, hoe meer geld jullie verdienen voor de pot. Alleen die ene straat, brug of steeg leidt tot de uitgang van deze levensgrote escape room. Lukt het jullie om de locatie als eerste en binnen de tijd te vinden? Dan stellen jullie het gespaarde geld voor jullie goede doel veilig en worden jullie bekroond tot de winnaars van deze Charity Escape.  

De Charity Escape is niet alleen een leuke game, maar zit het ook boordenvol weetjes en kennisvragen over de goede doelen waarvoor wordt gestreden. Jullie stappen dus een stukje wijzer uit de Charity Escape Room in Rotterdam. 

Offerteaanvraag 

De Charity Escape niet alleen een leuke game, maar zit het ook boordenvol weetjes en kennisvragen over de goede doelen waarvoor wordt gestreden. Jullie stappen dus een stukje wijzer uit de Charity Escape Room. Wil je meer informatie over dit bedrijfsuitje? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit bedrijfsuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. AmsterdamDen Haag en Rotterdam. Daarnaast bieden wij ook een Charity Dinner Game aan, geniet van een driegangendiner terwijl je strijdt voor het goede doel!

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Professionele entertainer en begeleiding 
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit 
 • € 5,- per persoon voor het goede doel
 • Een tablet per team 
 • Originele opdrachten   
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

29.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
20 - 29 € 37,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 33,50 p.p. excl. BTW
> 50 € 29,50 p.p. excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen