Bedrijfsfestival organiseren in Rotterdam

» Uitje » Bedrijfsfestival-organiseren-in-rotterdam

arrangement bedrijfsfeest

Ben jij verantwoordelijk om dit jaar een bedrijfsfeest te organiseren voor je collega's? Kies deze keer eens voor een outdoor of indoor bedrijfsfestival in de buurt van Rotterdam. Een dag voor jou en je collega's compleet verzorgd met alles erop en eraan. Deel ons je wensen en wij verzorgen een geweldig bedrijfsfestival in Rotterdam voor jullie. 

Inclusief

  • Unieke locatie in Rotterdam
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Compleet verzorgd bedrijfsfestival op locatie 

Een plek creëren in Rotterdam waar teambuilding, verbinding en gezelligheid samenkomt. Tijdens een compleet verzorgd bedrijfsfestival in Rotterdam hoef je nergens aan te denken. Bij Uitjesbureau Rotterdam regelen wij alles tot in de puntjes. Denk aan de aankleding, muziek en het eten en drinken. Wat dacht je van entertainment op de dag zelf? Bijzondere artiesten, DJ's of misschien wel jullie favoriete band? Alles is mogelijk op deze unieke dag.  

Zie je het al voor je? Een eigen indoor of outdoor festivalterrein voor al jouw personeel inclusief chill area, picknicktafels, vlaggetjes en verschillende soorten foodtrucks met heerlijke gerechten? Heb je zin in een houtoven pizza of ga je liever voor een vega broodje hamburger? Wij zorgen voor verschillende soorten foodtrucks waardoor er voor iedereen wat lekkers te eten is. 

Wil je het event organiseren op een industriële locatie zoals bij RDM Rotterdam aan de Maas? Of ga je liever voor het strand van Hoek van Holland of bij de Kralingse Plas? Wij organiseren verschillende festival concepten op indoor en outdoor locaties. Geen lange rijen met stoelen in een grijze, saaie congreszaal, maar een ingericht spectaculair event-terrein waar iedereen kan genieten van workshops, lezingen, muziek, cabaret en heerlijk festival food.  

Samen met onze ervaren event managers wordt er gekeken naar jullie wensen, het thema en de doelstellingen. Wat past het beste bij jouw bedrijf of organisatie en de medewerkers? Aan de hand daarvan zullen wij de activiteiten, muziek, thema en het eten volledig afstemmen. Een bedrijfsfestival is voor iedereen en wij kunnen je verzekeren dat alle genodigden zich zullen vermaken tijdens deze speciale dag. 

Laat je inspireren 

Heb je interesse om een bedrijfsfestival (indoor of outdoor) te organiseren voor jouw organisatie in Rotterdam? Maak kennis met onze ervaren event managers en laat je inspireren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Unieke locatie in Rotterdam
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen