Vergaderen en Stadsspel in Rotterdam

» Uitje » Vergaderen-en-stadsspel-in-rotterdam

arrangement teambuilding

Een combinatie van een zakelijke start in de ochtend en fun in de middag in het centrum van Rotterdam tijdens dit arrangement Vergaderen en Stadsspel. Deze dag start met een vergadering bij een locatie naar keuze. Na een lange ochtend vergaderen staat er in de middag een spannend stadsspel op het programma. Welk stadsspel jullie spelen kunnen jullie zelf kiezen. Welk spel er ook gekozen wordt, het prachtige Rotterdam zullen jullie zeker ontdekken tijdens dit teamuitje.

Inclusief

  • Vergaderlocatie
  • Lunch
  • Professionele spelleider
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Vergadering met stadsspel in Rotterdam 

Sluit de zakelijke ochtend af met een spannend en actief bedrijfsuitje in Rotterdam. Wij kunnen je ook helpen met het zoeken naar een bijzondere locatie voor jullie vergadering. Na de vergadering is het tijd om te lunchen. Hebben jij en je collega's de hele ochtend geconcentreerd moeten luisteren naar nieuwe plannen, saaie agendapunten en talks van het management? Dan zul je vast en zeker wel toe zijn aan een middag met wat meer pit en activiteit. Speel na de lunch een spannend stadsspel zoals Wie is de Mol of Escape City. Gaat jouw team voor de winst? 

Wat kun je verwachten van het arrangement in Rotterdam? 

Wij raden aan om deze dag te beginnen met het zakelijke gedeelte. Dit kan georganiseerd worden bij jullie eigen locatie of in een horecalocatie waar jullie een aparte ruimte tot beschikking hebben. Na de vergadering of zakelijke bijeenkomst zal er een uitgebreide lunch worden geserveerd. Hiermee kunnen je collega's en jij opladen voor het middagprogramma, waar jullie de energie goed voor kunnen gebruiken!  

Na de lunch staat onze enthousiaste spelleider voor jullie klaar om een introductie en speluitleg te geven. Na de speluitleg gaan jullie in teams op pad uitgerust met een tablet en spelmaterialen. De tablet is met gps verbonden en aan de hand van de locatie zullen jullie verschillende soorten opdrachten moeten voltooien. Welk stadsspel gaan jullie spelen? Denk bijvoorbeeld aan het altijd spannende en verrassende Flikken Rotterdam Moordspel of de BE SMART Citygame waar je je collega's uitdaagt de strijd aan te gaan. De combinatie van eerst zakelijk vergaderen en daarna samen een stadsspel spelen draagt bij aan de teambuilding van de groep. 

Offerteaanvraag 

Willen jullie de zakelijke dag afsluiten met een spannend stadsspel in Rotterdam? Ons arrangement Vergaderen met Stadsspel biedt deze mogelijkheid! De planning van deze dag is natuurlijk in te delen naar jullie wensen en is helemaal op maat te maken, wij helpen jullie graag! Wil je meer informatie? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Vergaderlocatie
  • Lunch
  • Professionele spelleider
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen