Cultureel arrangement Rotterdam

» Uitje » Geniet-van-cultureel-rotterdam

arrangement teambuilding

Geniet van een cultureel arrangement in Rotterdam samen met je collega's. Ontdek een van de vele prachtige plekken van Rotterdam, zoals de Euromast of het Kralingse Bos. Speel daarna een spannend stadsspel om de teambuilding met je collega’s te versterken! Dit arrangement is uit te breiden naar behoeften. Een lunch vooraf of een diner achteraf? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Cultureel Arrangement in Rotterdam als bedrijfsuitje 

Willen jullie meer dan alleen een bedrijfsuitje in Rotterdam? Kies dan voor een all-in arrangement. Tijdens dit arrangement in Rotterdam hebben wij een unieke culturele agenda opgesteld. Denk bijvoorbeeld aan het abseilen van de Euromast, de Euromast is 185 meter hoog! Samen iets nieuws doen zorgt voor teambuilding. Willen jullie het iets rustiger aan doen? Wij bieden ook een bezoek aan een typisch Rotterdams museum zoals bijvoorbeeld het Natuurhistorisch museum of het Maritiem museum. Na het museumbezoek staat er een spannend stadsspel op de planning. Willen jullie in de culturele hoek blijven? Dan adviseren wij het Geheimen van Rotterdam stadsspel. Ontdek tijdens deze tablet game alle verborgen parels van Rotterdam. 

Wat kun je verwachten van het arrangement Cultureel Rotterdam? 

Voor dit bedrijfsuitje in Rotterdam worden jullie enthousiast welkom geheten in het door jullie gekozen museum. Na een korte introductie zullen jullie starten met het museumbezoek. Er staat een gids voor jou en je collega's klaar die jullie zal rondleiden. Na het museumbezoek is het tijd voor een heerlijke lunch in een gezellige horecalocatie in Rotterdam. Wanneer jullie klaar zijn met de lunch staat onze spelleider klaar om een introductie en speluitleg te geven. Het is namelijk tijd voor een actief stadsspel. Bij het Geheimen van Rotterdam stadsspel, gaan jullie in teams uitgerust met een tablet en spelmaterialen op pad om de geheime parels van Rotterdam te ontdekken. Het team dat als eerste de meeste geheimen heeft ontdekt, wint het spel. Natuurlijk gaat het niet zonder het uitvoeren van verschillende opdrachten, clues, hersenkrakers en samenwerkingsopdrachten. Het is en blijft natuurlijk een teambuilding activiteit. 

Offerteaanvraag 

Dit arrangement kan geheel op maat voor jullie worden samengesteld. Wil jouw organisatie liever beginnen met een stadsspel en daarna een bezoek brengen aan een museum? Ook mogelijk! Het arrangement kan ook nog worden uitgebreid door middel van een borrel op de borrelboot of een driegangendiner na afloop. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen