BE SMART citygame Rotterdam

» Uitje » Be-smart-citygame-in-rotterdam

stadsspel teambuilding

Bij dit bedrijfsuitje in Rotterdam draait het om samenwerking, lef hebben en uitdaging! Durven jullie dit aan te gaan? Via de speciaal voor dit spel ontwikkelde app gaan jullie op pad en voeren de hilarische opdrachten en spellen uit. Dit stadsspel is ideaal voor teambuilding en ondertussen zie je al het moois wat de stad Rotterdam te bieden heeft, dus geniet ook zeker van de omgeving tijdens dit stadsspel.

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Een tablet per team
  • Benodigde spelmaterialen
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 24,50 p.p. excl BTW
30 - 50 € 27,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 € 34,50 p.p excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Teamuitje BE SMART Citygame in Rotterdam 

Bij dit bedrijfsuitje in Rotterdam draait het om samenwerking, uitdaging en lef hebben. Dagen jullie de andere teams uit om de strijd aan te gaan? Versla elkaar tijdens de battles en kom als eerste aan bij de eindbestemming! Ondertussen genieten jullie van alles wat de stad Rotterdam te bieden heeft. 

Wat kun je verwachten tijdens het personeelsuitje BE SMART  Citygame?

Alle deelnemers worden welkom geheten in een gezellige horecalocatie in Rotterdam. Onze spelleider zal een uitgebreide introductie en speluitleg geven en de teams worden bekend gemaakt. De teams gaan de stad in met een plattegrond van Rotterdam en een smartphone met daarop de door ons ontwikkelde app ‘BE SMART’. Jullie verdienen punten door het uitvoeren van de verschillende hilarische opdrachten. Maar pas op, want jullie zijn niet alleen! Elk onverwachts moment kan er een ander team toeslaan en jullie uitdagen om de strijd met elkaar aan te gaan. Via de app kun je de andere teams in de gaten houden. Staat een ander team ver voorop? Daag ze uit voor een spannende strijd en misschien komt jullie eigen team wel op kop te staan. Het team dat als eerste bij de eindbestemming aankomt en alle opdrachten heeft vervuld is de winnaar van het spel. De BE SMART app houdt alles nauwkeurig bij, dus sjoemelen is geen optie. Natuurlijk wordt het winnende team in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking.  

Het is ook mogelijk om de deelnemers wat meer uit te dagen met vragen over jullie eigen bedrijf. De vragen en opdrachten die jullie insturen kunnen wij in de hypermoderne app toevoegen zodat jullie uitje helemaal op maat gemaakt wordt. Ideaal voor teambuilding! 

Offerteaanvraag

Ben je enthousiast geworden en wil je samen met je collega's de strijd aan gaan? Staan jullie bekend om goede samenwerking, communicatie en gezelligheid? Dan is dit teamuitje zeker iets voor jullie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Amsterdam is dit bedrijfsuitje ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Utrecht, Alkmaar en Maastricht.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Een tablet per team
  • Benodigde spelmaterialen
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 24,50 p.p. excl BTW
30 - 50 € 27,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 € 34,50 p.p excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen