Stadswandeling & Borrelboot met Lunch en Diner

» Uitje » Stadswandeling-lunch-borrelboot-en-driegangendiner-rotterdam

arrangement rondleiding rondvaart

Ga er een dag gezellig op uit samen met je collega's tijdens deze Stadswandeling met boottocht in Rotterdam! Tijdens dit teamuitje ontdek je al het moois wat Rotterdam te bieden heeft. Schuif aan tafel en laat je verrassen hoe deze speciale dag gaat verlopen. Starten we de dag eerst met een gezamenlijke lunch of gaan jullie eerst samen op pad met de Rotterdamse stadsgids? Het is helemaal aan jullie! Het belooft een dag bomvol gezelligheid te worden.

Inclusief

  • Lunch in de Euromast Rotterdam 
  • Gidswandeling met professionele gids 
  • Rondvaart met schipper 
  • Driegangendiner in Rotterdams restaurant 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Een dagje uit samen met collega's in Rotterdam 

Wil jij je collega's op een andere manier leren kennen dan alleen op kantoor? Tijdens dit teamuitje kan dat! Beleef samen met je collega's alles wat het unieke Rotterdam te bieden heeft! Beleef Rotterdam ter land, ter water en aan tafel. Start de dag met een gezellige lunch in de Euromast en maak samen met de professionele stadsgids een mooie stadswandeling. Ga daarna lekker relaxen op de borrelboot en geniet van het indrukwekkende havengebied in Rotterdam. Aan het einde van de rondvaart met lekkere drankjes en borrelhapjes is dit bedrijfsuitje nog lang niet ten einde! Jullie sluiten de dag af met een heerlijk driegangendiner.  

Wat kun je verwachten van dit arrangement in Rotterdam? 

De dag wordt gezamenlijk ingeluid met een heerlijke lunch in een gezellige horecalocatie naar keuze. Maar als jullie dan toch in Rotterdam zijn, kan de lunch natuurlijk ook worden gehouden in de 185 meter hoge Euromast! Durf jij het aan of sta je liever zo snel mogelijk weer met beide benen op de grond? Gelukkig is er voor ieder wat wils op deze dag. Na de lunch staat er namelijk een stadsgids voor jullie klaar. De stadsgids neemt alle collega’s mee naar de mooiste en meest unieke plekjes van de Havenstad. Jullie wandelen langs de oude haven, kubuswoningen en de markthal. De stadsgids kan jou en je collega's alles in detail vertellen over deze prachtige stad en bezienswaardigheden. Een ding is een feit: jullie komen thuis als echte experts van Rotterdam. En vanaf het water ziet Rotterdam er weer heel anders uit! Na de wandeling genieten jullie van het prachtige uitzicht op de borrelboot. Klets gezellig bij met je collega's onder het genot van een hapje en een drankje. Vaar onder de Erasmusbrug en de Willemsbrug door en bekijk de verschillende havens. Om deze gezellige dag samen met je collega's af te sluiten staat er een heerlijk driegangendiner voor jullie klaar. 

Offerteaanvraag 

Beleef Rotterdam ter land, ter water en aan tafel. Dit bedrijfsuitje in Rotterdam kan geheel op maat voor jullie worden samengesteld. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a, Den Haag, Utrecht en Den Bosch. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Lunch in de Euromast Rotterdam 
  • Gidswandeling met professionele gids 
  • Rondvaart met schipper 
  • Driegangendiner in Rotterdams restaurant 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen