Pubquiz Kersteditie in Rotterdam 2024

» Uitje » Pubquiz-kersteditie-in-rotterdam

humor oergezellig quiz

Op zoek naar een hartverwarmend bedrijfsuitje met een winterse twist? Beleef de magie van de feestdagen met onze speciale Kerst Pubquiz in Rotterdam. Tijdens deze sfeervolle avond met je collega's kun je je meten in algemene kennis en je expertise over kersttradities en winterse geschiedenis laten zien. Of laat je creativiteit de vrije loop en bedenk vragen die specifiek over jullie bedrijf gaan, want deze quiz kan volledig op maat worden samengesteld. Een onvergetelijke avond vol sfeer en teamgeest staat op het programma!

Inclusief

  • Spelmaterialen
  • Professionele quizmaster
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Pubquiz kersteditie teamuitje in Rotterdam 

Ben je op zoek naar een feestelijk teamuitje met een winterse touch in Rotterdam? Bereid je voor op een betoverende avond vol gezelligheid met onze Kerst Pubquiz. Tijdens deze sfeervolle bijeenkomst met je collega's kun je je algemene kennis testen en laten zien hoeveel je weet over tradities en feestdagen. Neem het op tegen andere teams van je bedrijf en ontdek wie de ultieme Pubquiz-kampioen wordt!

Wat staat je te verwachten tijdens onze Pubquiz in Rotterdam? 

Bij aankomst word je hartelijk verwelkomd in een warme, knusse locatie in Rotterdam, speciaal aangekleed voor de feestdagen. De tafels zijn prachtig gedecoreerd, en de teams staan al klaar. De Pubquiz kan beginnen! Welk team toont de juiste kennis en teamworkvaardigheden om de felbegeerde Pubquiz-beker te winnen? Tijdens deze sfeervolle Pubquiz worden er vragen gesteld over diverse kerstthema's en winterse onderwerpen. Naarmate de quiz vordert, worden de vragen uitdagender. Je zult merken dat je elkaars kennis en samenwerking nodig hebt om tot de juiste antwoorden te komen. Maar let op, de tijd tikt genadeloos door. De Pubquiz draait niet alleen om kennis, maar ook om communicatie en snelheid.

Wil je de Pubquiz kersteditie graag persoonlijker maken of vragen toevoegen die betrekking hebben op jullie bedrijf, jubilarissen, of specifieke (kerst) thema's binnen de organisatie? Wij maken dit mogelijk.

DE PUBQUIZ UITBREIDEN?

Wil je het winteruitje Pubquiz in Rotterdam uitbreiden tot een compleet arrangement? We kunnen een op maat gemaakt programma samenstellen, zodat jij en je collega's een volledige dag kunnen genieten. Wil je de dag graag afsluiten met een gezellige borrel? Of wil je de Pubquiz spelen tussen de gangen door van een heerlijk driegangendiner? Kies dan voor ons Pubquiz dinerspel. Het is tevens mogelijk om te beginnen met een lunch, zodat jullie met een voldane maag aan de gezelligste Pubquiz in Rotterdam kunnen beginnen!

Offerteaanvraag

Onze Kerst Pubquiz in Rotterdam belooft een magische avond vol humor, verrassende vragen en uitdagende opdrachten. Bovendien versterkt dit feestelijke bedrijfsuitje de teamgeest en het onderlinge vertrouwen. Een onvergetelijke kerstviering waar iedereen naar uitkijkt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is naast Rotterdam ook te spelen in andere grote steden van Nederland zoals o.a. Maastricht, Leiden en Groningen. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Spelmaterialen
  • Professionele quizmaster
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen