Ranking your Colleagues – Quiz kersteditie in Rotterdam 2024

» Uitje » Ranking-your-colleagues-quiz-kersteditie-in-rotterdam

bekend van TV humor quiz

Duik in de winterse magie van het seizoen met onze exclusieve "Ranking Your Colleagues - Kersteditie" quiz, waarin je je collega's op een verrassend nieuwe manier leert kennen! Laat je inspireren door het populaire televisieprogramma "Ranking the Stars" terwijl je samen met je collega's een hilarische volgorde creëert op basis van grappige stellingen en quotes. Deze feestelijke teamactiviteit brengt jullie dichter bij elkaar en laat de warme sfeer van de winterperiode stralen tijdens jullie winterse uitje. Ontdek elkaars diepste geheimen en geniet van de betoverende winteruitjes met een kerstachtig tintje!

Inclusief

  • Een enthousiaste quizmaster 
  • Digitale vragenlijsten
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking voor het winnende team 
  • Ook mogelijk in voertaal Engels
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

28.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs spel
>40 € 28,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 € 31,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Rank je collega's tijdens dit grappige winteruitje in Rotterdam 

Laat de winterse betovering van Rotterdam je omringen tijdens dit bijzondere teamuitje dat helemaal in het teken staat van het (her)ontdekken van je collega's. Stap in de voetsporen van het populaire tv-programma 'Ranking the Stars' terwijl je samen met je collega's de meest hilarische stellingen en quotes naar boven haalt. Hoe word jij beoordeeld door je collega's? Bereid je voor op onthullingen die je wellicht nooit had verwacht! Heb je al enkele karakteristieke opmerkingen in gedachten om je collega's een plekje te geven in de ranking? Tijdens dit onvergetelijke teambuilding uitje komt alles op tafel en beleef je de magie van winteruitjes met een kerstachtig randje.

Wat kun je verwachten tijdens het teamuitje Ranking your Colleagues - Quiz kersteditie? 

Bereid je voor op een origineel en hartverwarmend teamuitje, de "Ranking Your Colleagues - Quizeditie," dat zich afspeelt in het bruisende Rotterdam. Voordat het plezier begint, nodigen we alle deelnemers uit om de meest grappige en soms gênante stellingen in te vullen via een digitale vragenlijst. De antwoorden die je geeft, worden gebruikt tijdens de quiz. We hebben al een complete lijst met vragen klaarliggen, maar het wordt nog leuker als je zelf vragen bedenkt! Op deze manier geef je de quiz een persoonlijk tintje en wie weet, misschien wordt het zelfs nog wat feestelijker!

Eenmaal in een sfeervol restaurant in Rotterdam, word je hartelijk ontvangen door onze enthousiaste spelleider. Na een korte introductie en uitleg van het spel, gaat het bedrijfsuitje van start. De quiz wordt zowel individueel als in teamverband gespeeld, met als doel om zoveel mogelijk te ontdekken over je collega's. Degene die zijn of haar collega's het beste kent, zal worden gekroond tot de winnaar van het spel. En natuurlijk wacht er een prachtige prijzen voor de winnaar, waarna hij of zij in het stralende kerstlicht wordt gezet tijdens de prijsuitreiking. Geniet van dit feestelijke en warme winteruitje vol gezelligheid in Rotterdam!

Offerteaanvraag

Ben jij ook zo benieuwd welke collega er het hoogst rankt op de vraag "Wie drinkt er het meest met de feestdagen?" Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan. Naast Rotterdam is dit bedrijfsuitje in alle grote steden van Nederland te spelen zoals Alkmaar, Den Haag of Nijmegen.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een enthousiaste quizmaster 
  • Digitale vragenlijsten
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking voor het winnende team 
  • Ook mogelijk in voertaal Engels
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

28.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs spel
>40 € 28,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 € 31,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen