Walking Christmas Dinner Rotterdam 2024

» Uitje » Walking-christmas-dinner-rotterdam

culinair diner

Ontdek Rotterdam op een culinaire en feestelijke manier tijdens een betoverende Winter Walking Dinner. Onder begeleiding van een ervaren stadsgids wandelen jullie door de sfeervolle straten van de stad, gehuld in de warmte van de winterperiode. Leer interessante weetjes over Rotterdam, zoals het feit dat de stad de grootste haven van Europa herbergt. Jullie worden meegenomen langs prachtige bezienswaardigheden zoals de Erasmusbrug, de Kubuswoningen en de Markthal, die tijdens de kerstdagen extra magisch zijn. Onderweg genieten jullie van heerlijke gerechten bij verschillende restaurants. Laat je verwarmen door de kerstsfeer en culinaire hoogstandjes van Rotterdam tijdens dit teamuitje in de winter.

Inclusief

  • Uitgebreid driegangendiner
  • Bezoek aan twee verschillende restaurants
  • Professionele stadsgids(en)
  • Te boeken op je gewenste dag en tijdstip
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

4.5 uur

61.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs spel
>50 € 61,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 64,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 67,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Culinair winteruitje in Rotterdam | Walking Christmas Dinner

Op zoek naar een smakelijk bedrijfsuitje tijdens de kerst in Rotterdam? Duik in de culinaire wereld van de stad met onze Winter Walking Dinner, waarbij twee betoverende stadswandelingen onder leiding van ervaren stadsgidsen op het menu staan. Terwijl je geniet van heerlijke gangen, onthult de stadsgids alle geheimen en weetjes van Rotterdam.

Wat staat je te wachten tijdens de winter Walking Dinner in Rotterdam?

Jullie starten het kerstavontuur in een gezellige horecagelegenheid, waar het voorgerecht wordt geserveerd. Terwijl je smult van de culinaire verrassingen, kun je ontspannen bijpraten met je collega's. Maar let op, het is een Walking Dinner, dus na het voorgerecht trek je je jas aan en staat de gids klaar om jullie mee te nemen op een 45 minuten durende wandeling door de bruisende stad. Deze pauze is perfect om het voorgerecht te laten zakken en ruimte te maken voor het volgende culinaire avontuur. Tijdens de wandeling deelt de stadsgids interessante feiten, zoals het unieke feit dat Rotterdam de enige Nederlandse stad is met een indrukwekkende skyline, en de bijzondere 'Hoerenloper,' de kortste verbinding tussen Katendrecht en Kop van Zuid. De stadsgids vult jullie tijdens de feestdagen met boeiende weetjes over Rotterdam.

Na 45 minuten wandelen door het winterse Rotterdam bereik je het tweede restaurant, waar het hoofdgerecht wacht. Dankzij de vrije tafelindeling kun je gezellig praten met diverse collega's. Na het hoofdgerecht begint de tweede stadswandeling, waarbij je langsgaat bij bekende Rotterdamse highlights zoals het Boijmans van Beuningen Depot, Rotterdam Centraal en de indrukwekkende Euromast. Na 45 minuten keren jullie terug naar het tweede restaurant voor het dessert, en wordt de avond smaakvol afgesloten. Met een volle maag en een schat aan nieuwe Rotterdamse kennis keer je huiswaarts.

Offerteaanvraag

Wij buigen graag mee als een sierlijke ijsdanser op gladde ijzers. Als er betoverende plekken in Rotterdam zijn die jullie willen toevoegen, laat het ons dan gerust weten. Samen creëren we een onvergetelijk bedrijfsuitje tijdens de feestdagen in Rotterdam. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Rotterdam is dit teamuitje ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Amsterdam, Den Haag en Alkmaar. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Uitgebreid driegangendiner
  • Bezoek aan twee verschillende restaurants
  • Professionele stadsgids(en)
  • Te boeken op je gewenste dag en tijdstip
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

4.5 uur

61.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs spel
>50 € 61,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 64,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 67,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen