Borrelboot & Hou van Holland Dinerspel Rotterdam

» Uitje » Borrelboot-hou-van-holland-dinerspel-rotterdam

arrangement bekend van TV dinerspel

Met dit arrangement hebben jullie een gezellig teamuitje te pakken. Een relaxte rondvaart door de Havens van Rotterdam met aansluitend een hilarische Hou van Holland quiz tijdens een driegangendiner. Het Hou van Holland spel bestaat uit spellen die ook in het bekende 'Ik Hou van Holland' tv-programma zitten. Zo komen 'Geen Ja, Geen Nee' en de Hollandse meezingers natuurlijk ook voorbij tijdens jullie bedrijfsuitje! Een gezellige sfeer zal niet ontbreken tijdens deze hilarische dag!

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Rondvaart met Hou van Holland Dinerspel Rotterdam 

Tijdens dit gezellige bedrijfsuitje in Rotterdam worden jullie rond borreltijd verwacht bij onze borrelboot voor de rondvaart door de havens. Wist je dat dit de grootste haven van Europa is? En dat de oppervlakte dan ook ruim 12.000 hectare is? Onder het genot van een drankje worden jullie door de schipper één á twee uur rondgevaren. Aan het einde van de rondvaart is jullie bedrijfsuitje nog lang niet ten einde! Het is tijd voor het Hou van Holland Dinerspel. 

Wat kun je verwachten van het Hou van Holland dinerspel? 

In een sfeervolle horecalocatie worden jij en je collega’s enthousiast welkom geheten door de quizmaster van de avond. Tijdens het diner gaan jullie het Hou van Holland spel spelen. Het spel wordt gespeeld tussen de gangen door, zodat jullie ook genoeg tijd hebben om gezellig met elkaar bij te kletsen. Bij het Hou van Holland spel komen natuurlijk de meest bekende spellen van het Ik Hou van Holland Tv-programma voorbij, hierbij kun je denken aan ‘Geen Ja, Geen Nee’, ‘Boodschappenspel’ en natuurlijk de Hollandse meezingers. 

In teams zullen jullie strijden voor de hoofdprijs. Wat weet jouw team van de Euromast, de Haven, de Markthal en de Kubuswoningen? De vragen die voorbijkomen gaan uiteraard over alles wat Rotterdam te bieden heeft, maar natuurlijk ook over de rest van ons prachtige kikkerlandje. Het spel wordt afgesloten met een slinger van elk team  aan het bekende Rad. Alles kan nog veranderen, waardoor het spel tot de laatste minuut spannend blijft!  

Offerteaanvraag 

Kijk je uit naar een gezellige middag samen met je collega's op het water en daarna lachen, gieren, brullen tijdens het Hou van Holland dinerspel? Wil je meer informatie over het bedrijfsuitje? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen