Bedrijfsfeest Machtig Marrakech – 1001 nachten

» Uitje » Bedrijfsfeest-machtig-marrakech-1001-nachten-rotterdam

bedrijfsfeest

Personeelsfeest organiseren? Een bedrijfsfeest met thema is altijd leuk! Waan jezelf in Oosterse sferen maar dan gewoon in Rotterdam tijdens het Machtig Marrakech - 1001 nachten bedrijfsfeest! De hele avond zal in het teken staan van 1001 nachten. Onder andere de aankleding, de hapjes en de optredens zullen een Marrakech tintje hebben. Ga jij eerst langs de waarzegster of laat jij eerst je buikdansmoves zien aan je collega's? Vanavond kan het allemaal!

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Origineel themafeest in Rotterdam  

Een bedrijfsfeest in het centrum van Rotterdam helemaal in het sfeertje van 1001 nachten. Waan je tussen de pracht en praal van het geweldige Marrakech tijdens dit bedrijfsfeest. Alles wordt voor dit unieke feest omgetoverd alsof jullie écht in Marrakech zijn, denk aan de smalle steegjes en kleurrijke kraampjes.  

Wat kun je verwachten van dit bedrijfsfeest in Rotterdam?

Bij aankomst worden jullie enthousiast verwelkomt door de Sultan Adb-el-Moumen en zijn harem. Jullie ontvangen een heerlijk welkomstdrankje waarna jullie alle indrukken even rustig tot jullie kunnen nemen. Het 1001 nacht themafeest kan van start gaan! De hele avond hebben jullie het Hollands drank assortiment tot jullie beschikking. De hoge temperatuur en droogte zal jullie wel dorstig maken. Er is een heerlijk diner voor jullie geregeld, hier kunnen jullie van genieten terwijl de marktlui jullie probeert te betoveren met unieke acts. 

Wanneer het diner wordt afgeruimd is er genoeg tijd om te ontdekken wat Marrakech allemaal voor jullie in petto heeft. Durf jij kennis te maken met een waarzegster die precies jouw toekomst weet te voorspellen? Of durf jij het aan om op de foto te gaan met buikdanseres Yoliyna en haar reuzenpython? Pak een lesje buikdansen mee en verras je collega's met jouw verborgen talenten. Tijdens dit bedrijfsfeest Machtig Marrakech kun je het allemaal meemaken! Dit bedrijfsfeest wordt helemaal op maat voor jullie gemaakt. 

Ben je even toe aan wat meer rust en wil je even bijkomen van alle drukte op het plein? Relax dan op een Oosters hemelbed vol met zachte kussens en geniet van een heerlijk kopje typisch Marokkaanse appelthee. Het gezellige en warme kaarslicht laat je ontspannen waardoor je straks weer helemaal opgeladen en uitgerust bent en weer alle verleidingen van dit bedrijfsfeest aan kan.  

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsfeest kan plaatsvinden op elke gewenste locatie. Ook jullie eigen locatie. Wil je samen met je collega's een avondje ontsnappen van de bruisende havenstad? Ruil Rotterdam in voor een unieke avond in Marrakech! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsfeest is naast Rotterdam ook te boeken in andere steden van Nederland zoals o.a. Zwolle, Maastricht en Breda. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen