Stadsspel & Watertaxi met Driegangendiner

» Uitje » Stadsspel-watertaxi-met-driegangendiner-rotterdam

arrangement cultureel diner

Tijdens dit arrangement genieten jullie samen van wat de prachtige stad Rotterdam te bieden heeft. Er staat een spannend stadsspel op jullie te wachten. Welk stadsspel dat wordt is helemaal aan jullie. Het prachtige Rotterdam zullen jullie zeker ontdekken tijdens dit teamuitje. De watertaxi brengt jullie naar een gezellige horecalocatie naar keuze. Samen met je collega's geniet je van je een heerlijk driegangendiner. Deze dag staat in het teken van Rotterdam ontdekken, elkaar beter leren kennen, samenwerken en natuurlijk heel veel gezelligheid. 

Inclusief

  • Enthousiaste begeleiding 
  • Professionele spelmaterialen 
  • Uitdagende opdrachten 
  • Watertaxi’s 
  • Driegangendiner in Rotterdam 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

Een spannend stadsspel, over de Maas met de watertaxi en een diner in Rotterdam 

Jullie beginnen dit bedrijfsuitje in Rotterdam met een spannend stadsspel. Denk bijvoorbeeld aan de Escape City 010 Rotterdam. Tijdens deze ontsnapping uit het centrum van Rotterdam dienen jullie in teams onderweg vragen te beantwoorden en opdrachten goed uit te voeren en op te lossen. Alleen dan is een ontsnapping mogelijk. Welk team voert het best alle opdrachten uit? Of speel de Geheimen van Rotterdam. Tijdens deze teamactiviteit ontdek je alle parels die Rotterdam rijk is. Jullie wandelen in teams door het centrum en zien al het moois van de Havenstad voorbijkomen. Lukt het jou en je teamgenoten om de meeste geheimen van Rotterdam te ontdekken?  Er is genoeg keuze uit onze stadsspellen, we adviseren graag bij de juiste invulling. Na afloop staat de Rotterdamse Watertaxi voor jullie klaar en brengt jullie varend over de Maas naar een sfeervolle horecalocatie voor een heerlijk driegangendiner naar keuze. 

Wat kun je verwachten van dit arrangement in Rotterdam? 

Onze Uitjesbureau spelleider heet jullie enthousiast welkom in een leuke startlocatie in Rotterdam. Het is ook mogelijk te starten met een gezamenlijke lunch. De spelleider geeft (na de lunch) de speluitleg en zorgt ervoor dat iedereen bewapend met een tablet en spelmaterialen op ontdekkingstocht gaat. De tablet is met gps verbonden en aan de hand van de locatiemap zullen jullie verschillende soorten opdrachten moeten voltooien. Welk stadsspel gaan jullie spelen? Denk bijvoorbeeld aan het altijd spannende en verrassende Flikken Rotterdam Moordspel of de BE SMART Citygame. Na een actieve middag hebben jullie vast trek gekregen. Jullie verzamelen aan het einde van het stadsspel bij de watertaxi’s. Stap aan boord en laat je varen over de Maas naar een sfeervolle horecalocatie in Rotterdam. Vanaf het water is Rotterdam weer heel anders, dus kijk je ogen uit! Tijdens het driegangendiner is er genoeg tijd om over de dag na te praten en heerlijk samen te genieten. 

Offerteaanvraag 

Heb jij al zin gekregen om Rotterdam op een unieke manier te ontdekken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is geheel op maat samen te stellen. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Enthousiaste begeleiding 
  • Professionele spelmaterialen 
  • Uitdagende opdrachten 
  • Watertaxi’s 
  • Driegangendiner in Rotterdam 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

010 – 30 200 73

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 415 beoordelingen klanten vertellen