Herfst uitjes rotterdam

Willen jullie een bedrijfsuitje boeken tijdens de herfst? Rotterdam is heel sfeervol tijdens de herfst.
Op deze pagina geven wij onze favoriete herfst uitjes weer. Kies je voor een dinerspel, of wil je toch
liever een actief bedrijfsuitje? Bekijk ons aanbod van diverse bedrijfsuitjes in Rotterdam.

een teamuitje in de herfst in Rotterdam

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in de herfst in Rotterdam? Kies dan voor een warm en gezellig dinerspel in een sfeervolle horecalocatie in Rotterdam. Tijdens een dinerspel geniet je van een heerlijk driegangendiner terwijl jullie een spannende of hilarische game spelen. Met een dinerspel zit je lekker warm binnen. Willen jullie lievers iets actiever? Kies dan voor een tablet stadsspel in Rotterdam. Dwaal tijdens jullie teamuitje door Rotterdam langs de Euromast, de Erasmusbrug, het Timmerhuis, Willemsbrug of de Laurenskerk. 

onze top 3 herfst uitjes

Tijdens de herfst worden de dagen steeds korter en het weer kan onvoorspelbaar zijn. Kies daarom tijdens het najaar voor een indoor uitje inclusief heerlijk driegangendiner. Dit is een greep uit onze dinerspellen. Tijdens een dinerspel zit je lekker warm binnen en geniet je van een heerlijk driegangendiner.

de grote tv quiz dinershow

Is jullie gespreksonderwerp elke maandag ook wat er op tv is geweest het afgelopen weekend? Dan is dit dinerspel in Rotterdam echt iets voor jullie. Tijdens dit unieke teamuitje speel je verschillende rondes van bekende TV-quizformats. Heb je altijd al een keer mee willen doen aan De Slimste Mens, maar word je nooit gevraagd? Of Miljoenenjacht? Of misschien wel aan Dragrace Holland. Dit is je kans! Tussen het overheerlijke driegangendiner door spelen jullie in verschillende rondes de bekendste spellen van tv.  

escape dinner room dinerspel

Zit lekker warm binnen terwijl jullie een heerlijk driegangendiner geserveerd krijgen. Aan tafel spelen jullie  een spannende escape game in Rotterdam. Kunnen jullie goed overweg met cryptische aanwijzingen? Verbaas je collega’s met jouw misschien wel verborgen leiderschap talent of misschien ben je wel heel goed met puzzelen en vind jij als eerste alle puzzelstukjes bij elkaar om de escape game op te lossen! Samenwerking is tijdens dit teamuitje noodzakelijk, daarom is dit dinerspel het perfecte bedrijfsuitje voor teambuilding. 

virtual reality dinerspel

Jouw avatar zit tijdens dit herfstige bedrijfsuitje in het Nederlandse bobsleeteam! Ben jij op zoek naar een uniek personeelsuitje terwijl je geniet van een heerlijk diner in Rotterdam? Dit diner ervaar je wel op een heel bijzondere manier, namelijk in virtual realityBetreed samen met je collega’s de virtuele wereld en speel uitdagende teamopdrachten waarin je zicht en gehoor worden misleid. Goede samenwerking en communicatie is de sleutel tot succes. Lukt het jullie om de opdrachten succesvol te voltooien?

Herfst bedrijfsuitjes in Rotterdam

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje en dinerspel in Rotterdam? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Rotterdam te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

outdoor herfst uitjes

wie is de mol the official game

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol niet? In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Dit teamuitje is heel goed te spelen in de koude maanden en zorgt voor spanning, het vergt samenwerking maar ook oplettendheid. Wie is er te vertrouwen en wie niet? Tijdens dit bedrijfsuitje kun je zelfs je favoriete collega even niet vertrouwen! Wij zijn het enige evenementenbureau in Nederland die het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje mag aanbieden.

Healthy Walk together

Teambuilding op afstand in de buitenlucht en in je eigen omgeving! Tijdens dit bedrijfsuitje neem je het op tegen je collega’s op afstand. Alle deelnemers downloaden vanaf hun eigen locatie de speciale app op hun smartphone. Werk je thuis of op kantoor? Het maakt niet uit, want deze teambuildinggame is te spelen vanaf elke locatie, zelfs in je eigen straat! Start de game en loop het aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 500) om een digitaal slot te openen van een reeks opdrachten over jullie eigen bedrijf of een specifieke afdeling. De opdrachten kunnen bestaan uit meerkeuze vragen, foto – en video opdrachten en uitdagende hersenkrakers met allemaal verschillende thema’s. 

Blijdorp the game miss jane

Wat is er nu fijner dan lekker door de dierentuin struinen met een heerlijk najaar zonnetje op je hoofd? In samenwerking met Diergaarde Blijdorp hebben wij, Uitjesbureau Rotterdam, een uniek bedrijfsuitje ontwikkeld. Een spannend verhaal wat zich afspeelt in de dierentuin! Tijdens Blijdorp the Game – Miss Jane Mysterie gaan jullie in teams op ontdekkingstocht. Jullie voeren verschillende opdrachten uit, waardoor jullie meer te weten komen over de onontdekte kant van de dierentuin, denk aan de dieren, verzorgers, de monumenten en het natuurbehoud. Lukt het jullie om het mysterie van de verdwenen Miss Jane op te lossen? 

8.3
Reviews 415 beoordelingen klanten vertellen